Als developer in onze DevOps teams werk jij in korte sprints aan uitdagende projecten. In een agile team van developers, product owners, scrum masters en UX-designers ga jij op zoek naar de beste oplossingen voor onze reizigers, om het reizen nog comfortabeler en aangenamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan onze zitplaatszoeker of het kopen van tickets in de NS-app terwijl je al in de trein zit. Met jouw code maak jij impact op honderdduizenden reizigers!
DevOps medewerker in een brainstorm met collega's

Uitdagende sprints met maximale waarde

Bij NS zetten we de reiziger op één. Als developer in ons DevOps team doe je veel meer dan alleen coderen. Samen met je agile team pak je user stories op en is er alle ruimte voor jouw ideeën. Hoe lossen wij dit op voor de reiziger? Hoe uit zich dat technisch gezien? En hoe houden we het gebruiksvriendelijk? In uitdagende sprints bouwen jullie producten die de reis van honderdduizenden mensen kunnen beïnvloeden! Van ontwerp tot testing, productie en beheer, want jullie zijn verantwoordelijk voor het hele proces. Dankzij continuous integration en continuous delivery kun je jouw feature snel bij onze reizigers brengen. 

"Het idee dat ik aan een app mag werken die dagelijks door honderdduizenden mensen gebruikt wordt om hun reis te plannen is natuurlijk fantastisch!"

Dennis

iOS developer

DevOps medewerker in gesprek met collega

Groei jouw expertise

Ben jij onverslaanbaar in C#, dé persoon voor Springboot API’s of Amazon Web Services of ga jij liever front-end aan de slag met React of Angular? Wat jouw expertise ook is, bij NS Digital werk je samen met zo’n 500 collega’s aan de reis van morgen. We zijn veel aan het pionieren, dus kijken we vaak met elkaar mee. Wat kan er nóg beter? Door elkaars code te reviewen, maar ook door kennissessies, webinars en samen te brainstormen over vernieuwende oplossingen. Zo blijf jij dus groeien in jouw expertise. Met opleidingen en trainingen, maar ook door projecten op te pakken die het maximale uit jou halen. Kies jouw project!

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.