Medewerkers motiveren om samen de gestelde doelen te halen. Dat is jouw missie. Jij weet wat er moet gebeuren en wie je daarvoor nodig hebt. Met jouw aansturing zorg je dat collega’s samenwerken en volgens de juiste procedures te werk gaan. Jij zet de lijnen uit en bewaakt de kwaliteit binnen een uitdagende omgeving. Van het bruisende station, tot onze complexe IT en innovatieve technologie; met jouw drive help jij iedereen vooruit en haal jij het beste in je medewerkers naar boven!

Samen voor de reis van morgen

Altijd het juiste personeel, schone treinen en een uitstekende dienstverlening: als operationeel manager breng jij mensen, teams en processen in beweging. Het ene moment ben je bezig met de strategie, het andere inspireer jij jouw team tot het leveren van de beste service. Zo zorg jij dat de reis van morgen steeds beter én leuker wordt.

Een gastvrije omgeving

Als operationeel manager zorg je voor een gastvrije ontvangst op onze stations. Overleg met de gemeente over een stationsverbouwing, snel schakelen bij calamiteiten en zorgen voor de juiste bezetting bij evenementen. Die afwisseling geeft jou energie! Met jouw enthousiasme creëer jij een team dat op elkaar kan bouwen.

IT-talent ontwikkelen of DevOps aansturen?

Ben jij altijd op zoek hoe het nóg beter kan? En weet jij het beste uit jouw team te halen? Als lead binnen IT werk jij als expertise lead aan de talentontwikkeling van onze collega’s of ben jij als IT-lead verantwoordelijk voor de kwaliteit en het succes van onze DevOps teams. Jij werkt intensief samen op het grensvlak van business, IT en data.

Zorgen voor een geoliede machine

Het ene moment werk je aan technische verbeterprojecten, het andere moment sta jij klaar voor je team op de vloer. Van onze engineers tot de monteurs, jij haalt het maximale uit je medewerkers en zorgt voor een geoliede machine. Samen zorgen we ervoor dat onze treinen snel weer kunnen rijden!
Manager in gesprek met collega
“We doen het echt samen. We spreken elkaar aan en werken samen naar een doel dat we hebben afgesproken. En we doen echt ons best om het beste in onszelf en ook in de ander naar boven te halen. Daar ben ik trots op.”
Manager NS

Anne-Maartje

Directeur HR operatie

Hoe pak jij het aan?

Als manager bij NS ben je verzekerd van een baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een uitdagende omgeving. Elke werknemer, afdeling en project heeft weer een andere benadering nodig: hoe pak jij het aan? Jij zorgt voor een cultuur van aan- en uitspreken, beslissingen durven te nemen en veranderbereidheid. Wat er ook speelt, jij maakt je sterk voor oplossingen, altijd met de reiziger op nummer 1. Heb jij een goed idee? Jij krijgt de ruimte voor jouw inbreng en eigen managementstijl. Met jouw enthousiasme creëer jij draagvlak, zorg jij voor teamwork op de vloer en ben jij de drijfkracht achter continue verbetering! Samen gaan we ervoor: een comfortabele reiservaring voor onze reizigers, van deur tot deur.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.