In het duurzaam bereikbaar maken van Nederland, maken onze mensen het verschil. Dat vraagt om een open houding, een goede gezondheid en genoeg energie. Daarom biedt NS medewerkers allerlei faciliteiten en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit en je werk met plezier kunt doen. Vandaag en morgen.

Zo blijven we samen vitaal

Met de impact van corona en het personeelstekort staan gezondheid en vitaliteit dit jaar extra hoog op onze agenda. Het bestuur en medezeggenschap zijn hiervoor een unieke samenwerking aangegaan. Collega’s kunnen via het programma ‘Zo blijven we samen vitaal’ ideeën aandragen die het werkplezier verder vergroten.

Energiemeter

Als je bij NS komt werken, helpen wij je op verschillende manieren om gezond te blijven. Wil je bijvoorbeeld weten hoe het ervoor staat met je gezondheid en energieniveau? Met de vragenlijst van onze Energiemeter weet je het zo. Je kunt aansluitend ook een afspraak maken met een vitaliteitscoach voor een gezondheidscheck. Zo blijf jij goed in je vel bij NS.

Oplaadstation

Het Oplaadstation is hét platform binnen ons intranet met informatie, tips en inspiratie om gezond en energiek te blijven en je werk met plezier te doen. Ook lees je hier meer over de ondersteuning die NS je daarbij biedt. Veel van die hulp staat voor collega’s overzichtelijk bij elkaar in onze Fitwijzer.

In beweging

Wil jij net als veel van onze collega’s meedoen aan sportieve events? Railsport organiseert die, nationaal en zélfs internationaal. Regelmatig staan er culturele evenementen, familiedagen en vitaliteitsprogramma’s op de agenda. Op ons hoofdkantoor in Utrecht kun je zelfs gebruik maken van het incompany fitnesscentrum.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.