Als assistent filiaalmanager werk je nauw samen met de filiaalmanager. Met veel verantwoordelijkheden help jij bij het runnen van jullie winkel en inspireer jij je team op de vloer tot de beste service. Kleine club, lekker druk, de dag vliegt voorbij! Hoe maak jij van ‘even snel’ een beleving?
Kiosk assistent winkelmanager
“Je draait natuurlijk gewoon mee in de winkel. Maar je maakt ook het rooster, coacht het team en houdt het papierwerk in orde. Eigenlijk ben ik de rechterhand van de filiaalmanager.” 
Kiosk assistent winkelmanager

Anita

Assistent filiaalmanager Kiosk

Flexibele shifts van vroeg tot laat

Samen met de filiaalmanager spar je over ideeën en werk je actief mee aan het winkelresultaat. Voorraad- en geldbeheer, roosters maken, nieuwe collega’s inwerken. Op de vloer geef jij het goede voorbeeld en motiveer jij je collega’s om net dat beetje extra te geven. Samen zorgen jullie voor een uitstekende service, zodat onze reizigers met een goed gevoel hun reis weer kunnen vervolgen. Door de ruime openingstijden werk je flexibel. Bij je studie, naast een andere baan of helemaal fulltime. Jij gaat als een trein!

Example alt text

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Example alt text

Tot 60% korting in onze winkels op het station

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Blijf je ontwikkelen

Bij een grote dynamische werkgever als NS zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Niet voor niets groeien onze assistent filiaalmanagers vaak door naar filiaalmanager. Van hun eigen winkel, maar ook van winkels van andere formules. Heb jij ambitie? Dan gaan we samen een traject aan. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. On the job, maar ook met bijvoorbeeld masterclasses, cursussen of een mbo-4 opleiding van NS. Zo heb jij jouw carrière goed geregeld!

Uit de praktijk

Verbeteringen doorvoeren in de winkel

Als assistent filiaalmanager bij AH to go is Gilliard niet alleen bezig met de winkel, maar vooral met overkoepelende zaken. "Denk bijvoorbeeld aan de ziekmeldingen, en in de gaten houden of de winkel schoon blijft."

Altijd lekker druk op het station

Voordat Anita (47) assistent filiaalmanager werd bij Kiosk op Utrecht Centraal, heeft ze een tijdje als verkoopmedewerker gewerkt. “Ik zit nu goed op mijn plek. Ik heb een leuk team, op een druk station. Dus ik heb uitdaging genoeg!”

Tussenstation om door te groeien

"Ik zag Julia's eerst als elk van mijn eerdere horeca-baantjes. Maar het voelde al snel als thuis." Zijn leidinggevende vroeg of hij assistent filiaalmanager wilde worden. Peter ging ervoor. "Voor mij is het als een bestuursjaar, een soort leervaringsplek." 

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.