Als assistent filiaalmanager werk je nauw samen met de filiaalmanager. Met veel verantwoordelijkheden help jij bij het runnen van jullie winkel en inspireer jij je team op de vloer tot de beste service. Kleine club, lekker druk, de dag vliegt voorbij! Hoe maak jij van ‘even snel’ een beleving?
Kiosk assistent winkelmanager
“Ik vind het super dat mijn baan zo afwisselend is. De ene dag geef ik koffietrainingen aan onze medewerkers, de andere dag verdiep ik me in de voorraden of cijfers.”
Kiosk assistent winkelmanager

Arthur

Assistent filiaalmanager Julia's

Flexibele shifts van vroeg tot laat

Samen met de filiaalmanager spar je over ideeën en werk je actief mee aan het winkelresultaat. Voorraad- en geldbeheer, roosters maken, nieuwe collega’s inwerken. Op de vloer geef jij het goede voorbeeld en motiveer jij je collega’s om net dat beetje extra te geven. Samen zorgen jullie voor een uitstekende service, zodat onze reizigers met een goed gevoel hun reis weer kunnen vervolgen. Door de ruime openingstijden werk je flexibel. Bij je studie, naast een andere baan of helemaal fulltime. Jij gaat als een trein!

Example alt text

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Example alt text

Tot 60% korting in onze winkels op het station

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Blijf je ontwikkelen

Bij een grote dynamische werkgever als NS zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Niet voor niets groeien onze assistent filiaalmanagers vaak door naar filiaalmanager. Van hun eigen winkel, maar ook van winkels van andere formules. Heb jij ambitie? Dan gaan we samen een traject aan. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. On the job, maar ook met bijvoorbeeld masterclasses, cursussen of een mbo-4 opleiding van NS. Zo heb jij jouw carrière goed geregeld!

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.