Jij maakt als DevOps tester, testautomatiseerder of testanalist elke dag het verschil voor een duurzaam bereikbaar Nederland. Onjuiste of helemaal geen reisinformatie, treinen die niet kunnen rijden en kaartjes die niet verkocht kunnen worden. Als onze systemen niet werken zoals het hoort, kan dat grote gevolgen hebben. Het leveren van kwaliteit en stabiliteit is daarom prioriteit nummer 1 bij NS. Dat is testen met impact!
Test professionals NS

Continu verbeteren met testen

In een agile DevOps team met continuous delivery werk jij als testprofessional samen met andere disciplines. Elke sprint pakken jullie de story samen op, waarbij jij de belangrijke rol hebt voor het borgen van kwaliteit. Jij helpt je collega’s en NS vooruit met jouw inzichten en vaardigheden, wat je direct terugziet in jullie product. Testautomatisering is een groot onderdeel hiervan dat bijdraagt aan een wendbare organisatie. Zo maak jij het mogelijk dat we als NS nog sneller kunnen inspelen op nieuwe behoeftes van onze reizigers.

"De zichtbaarheid van mijn werk vind ik ontzettend leuk. Er zijn heel veel mensen afhankelijk van deze applicaties en je kunt op elk station en in elke trein zien waar je aan werkt. Ik ben wel een man van de software, maar het is het mooist als je software fysiek wordt toegepast."

Bas

Testmanager I&O

Test professional NS

Een hele test community achter je

Als tester krijg je veel ruimte om eigen ideeën en oplossingen aan te dragen binnen jouw team. We blijven continu innoveren en ook jij als tester kan je volop blijven ontwikkelen. On the job, met de nieuwste technieken en kennisuitwisseling met collega’s, maar ook in het Test Competence Center. Hierin komen enthousiaste testprofessionals samen voor continue persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling om in te spelen op de nieuwste innovaties op testgebied. Zo blijf jij je ontwikkelen tot expert in jouw vak!

NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.