Wij helpen vluchtelingen met een verblijfstatus. NS is in Nederland een grote werkgever en wij willen graag bijdragen aan jouw inburgering. Zodat je in Nederland snel succesvol aan de slag kunt. En daar hebben wij ervaring mee.

Samen sterk

Bij NS vinden we het belangrijk dat jij aan het werk kunt. Ook al is dit je eerste baan in Nederland. De afgelopen jaren hebben we al veel statushouders aan een baan geholpen. En dat willen we blijven doen.

Wij leiden je op

We werken samen met onder andere UAF (Stichting voor Vluchteling-Studenten) en Movisie voor hoogopgeleide statushouders. Voor technische beroepen bieden wij opleidingen aan in de TechniekFabriek. Naast opleidingen en leertrajecten hebben we ook verschillende vacatures open staan. We kijken hiervoor naar je unieke kwaliteiten en wensen om de beste plek binnen NS te vinden.

Wat NS jou kan bieden

Of het nu IT, techniek of een andere functie is, wij hebben ruimte voor jou. Hierin kijken we naar je persoonlijke situatie. En gaan zo op zoek naar een baan die echt bij jou past.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor statushouders? Stuur dan een mail naar [email protected]

"Bij NS krijg ik de kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn taal te verbeteren. Want NS geeft de ruimte om jezelf te ontwikkelen."
NS medewerker Utrecht

Sultan

Assistent stationsmanager & statushouder

Statushouder werken bij NS

Wil jij meer weten over NS als werkgever?

Statushouder werken bij NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.