Bij NS werken we elke dag met hart en ziel om alle reizigers naar hun bestemming te brengen. Op kantoor werken we aan het beleid en de strategie van NS, bedenken we nieuwe diensten en ontwerpen we slimmere dienstregelingen. Altijd met de reiziger voorop. Maar ook het bedenken van creatieve marketingcampagnes, het inkopen van complete treinstellen en het onderhouden van alle contacten met overheden gebeurt hier.

Inkoop met impact

Zorg jij ervoor dat de reis van morgen niet alleen duurzaam is, maar ook betaalbaar blijft? Europese aanbestedingen leiden, goede relaties onderhouden en de perfecte match zoeken tussen kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Als inkoper schakel je snel met collega’s en leveranciers en maak jij iedere dag het verschil.

Complexe geldstromen

Honderdduizenden transacties per dag, grote vastgoedprojecten en allerlei complexe en geautomatiseerde geldstromen. Als finance professional bij een miljardenbedrijf als NS neem jij het initiatief om te zorgen voor de juiste balans tussen rendement en reiservaring.

Verbinden in een grote organisatie

De reis van morgen is voor iedereen anders. Daarom help jij bij NS HR onze medewerkers vooruit om het maximale uit hun talenten te halen! Instromen, doorgroeien en verder leren; bij NS raak je nooit uitgekeken. Verbind jij de medewerkers van vandaag met de reis van morgen?

Jouw boodschap raakt heel Nederland

Weet jij als marketing- of communicatie-expert de juiste doelgroep te bereiken met jouw boodschap? Of je nu als persvoorlichter voor de camera staat, werkt aan het beleid voor een duurzaam reizend Nederland of de posters van jouw marketingcampagne op elk station in Nederland ziet hangen. Jouw werk maakt impact!

Innovatieve samenwerkingen & duurzame oplossingen

Bij NS Sales maak jij met jouw expertise impact op honderdduizenden reizigers en absolute wereldspelers! Sluit jij als commercieel manager de ene na de andere deal of weet jij juist key accounts blijvend aan ons te binden? Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk reizigers en bedrijven voor duurzaam vervoer kiezen!

Hoe leg jij de puzzel?

Elke dag vervoeren wij honderdduizenden reizigers in onze treinen door heel Nederland op het drukste spoornetwerk van Europa. Dat is een hele operatie! Bij NS Logistiek & Uitvoering zoek jij naar de beste oplossingen. De treinen op tijd gereed, voldoende personeel en een strakke planning. Jij houdt Nederland in beweging!

Kwaliteit en veiligheid voorop

Een veilige treinreis, verantwoord werken en een onbezorgde dienstverlening van kwaliteit. Als QHSE-adviseur vertaal jij de dagelijkse operatie van je collega’s in veilig en procesgericht werken, breng je risico’s in kaart en geef je advies over procesverbeteringen. Samen bouwen we aan een lerende organisatie waar alles goed geregeld is!
NS medewerkers op kantoor
“Ik vind het ontzettend mooi dat bedrijven ons om hulp vragen. Dat ze graag willen dat we met ze meedenken en dat ze aan de hand daarvan beslissingen nemen die bijdragen aan een duurzamere wereld.”
corporate-accountmanager-ramy

Ramy

Corporate accountmanager NS Zakelijk

Een plek waar je jezelf kan zijn

Waar gaat jouw reis van morgen naartoe? Bij een grote werkgever als NS zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals zorgen we samen voor kwaliteit en blijven we innoveren. Welke achtergrond je ook hebt, jouw unieke inbreng helpt ons vooruit. Wat maakt dat jij past bij NS? Check je match!

#Kantoor

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.