Bijdragen aan een duurzaam bereikbaar Nederland van deur tot deur als inhuurprofessional? Dat kan bij NS. Met honderdduizenden reizigers per dag die met elkaar miljoenen kilometers afleggen, werk jij aan projecten met impact. Van het onderhoud van onze treinen tot finance, marketing, IT en meer. Wat jouw vakgebied ook is: samen met ons werk je aan een nog betere dienstverlening voor de reis van morgen.

Tijdelijke projecten met blijvende impact

Van het ontwikkelen van een nieuwe feature in de NS-app tot het vinden van unieke data innovaties, het ultieme UX-design voor onze platformen of het functioneel beheer van onze werkplekken. Ga jij als freelancer of interim professional bij Digital of IT op zoek naar gebruiksvriendelijke oplossingen met impact?

Jouw expertise is welkom

Ben jij straks van betekenis in het aantrekken van personeel, kom jij met verfrissende communicatie-uitingen of met nieuwe inzichten in complexe inkooptrajecten? Wat jouw rol als tijdelijke kracht ook is, jij boekt direct resultaat.

Werk aan de trein van de toekomst

Ga jij straks aan de slag met bijvoorbeeld het duurzaam moderniseren van treinen door aerodynamica toe te passen of het herstellen van oude treinen tot ze weer rijklaar zijn? Wij kunnen jouw technische expertise goed gebruiken.
Example alt text

30 dagen na factuur gegarandeerd betaald

Example alt text

Uitdagende korte & langdurige projecten

Example alt text

Een aantrekkelijk uurtarief

Interim medewerkers bij NS
“Toen deze opdracht voorbij kwam, heb ik gelijk gereageerd. Het is een mooi merk waar je voor werkt en je hebt veel vrijheid. Deze klus is heel tof; ik laat mensen nadenken hoe ze ook op een andere manier binnen Europa kunnen reizen.”
Interim medewerkers bij NS

Dewi

Freelance campagnemarketeer

Schrijf je in en ontvang opdrachten

Binnen onze organisatie barst het van talentvolle medewerkers, maar soms ontbreekt het nét aan de expertise die nodig is voor een bepaalde klus of hebben we extra ondersteuning nodig. Met een frisse blik ben jij als externe kracht direct van toegevoegde waarde. Ben jij één van deze vakspecialisten en wil je op de hoogte gehouden worden van onze tijdelijke opdrachten? Schrijf je dan in op onze marktplaats. Lees ook meer informatie over onze werkwijze.

Jouw droomopdracht in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale opdracht met onze alerts.