Bereikt jouw marketing straks honderdduizenden Nederlanders? Of ga jij aan de slag met complexe financiële vraagstukken, de beste deals bij Inkoop, of op zoek naar nieuwe collega’s bij HR? Bij welke afdeling jij ook aan de slag gaat, als stagiair op ons hoofdkantoor ben jij verzekerd van een stage met impact, waar je direct veel ervaring opdoet en alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Stagiair bij NS
"De mogelijkheden binnen NS zijn eigenlijk oneindig. Of je nu een snuffelstage wil doen, wil meewerken of een afstudeerstage wil doen. Je kunt je eigen opdracht invullen en daar je eigen draai aan geven en verantwoordelijkheid voor nemen."
Stagair op kantoor bij NS

Kimberly

Stagiaire

Een stage boordevol praktijkervaring

Als stagiair(e) op het NS-kantoor lever jij een serieuze bijdrage aan de reis van morgen. Want of je nou op zoek bent naar een snuffel-, meewerk- of afstudeerstage, je kunt direct aan de slag. Je denkt mee met uitdagende vraagstukken, stelt beleid op of doet onderzoek naar verbetermogelijkheden. Hoe groot of hoe klein je het wilt maken, wij zorgen voor een stage die bij je past en het resultaat van jouw werk zie je elke dag weer door Nederland rijden. Zelfstandig werken aan een uitdagend takenpakket, zelf je dag indelen en meteen échte praktijkervaring opdoen. Jij maakt direct impact, op al jouw nieuwe collega’s en honderdduizenden reizigers. Werk jij mee aan de reis van morgen?

Example alt text

Een stagevergoeding van €350 - €500

Example alt text

Werken aan een duurzame missie

Example alt text

Sluit je aan bij onze stagevereniging

Groeien zoals jij wilt

Met een stage bij NS werk je mee aan een duurzame toekomst voor reizend Nederland. Maar je hebt ook gelijk een mooie grote werkgever op je cv en leert allerlei nieuwe mensen kennen die je verder helpen met je carrière, van je collega’s op kantoor en in de operatie tot de afdelingsmanagers en je nieuwe vrienden van onze interne stagevereniging. Voel jij je helemaal op je plek bij NS? Dan kan je na je opleiding misschien wel direct bij ons aan de slag. Bij NS investeren we in jouw talent, want jouw nieuwe ideeën vormen de oplossing voor de vraagstukken van de toekomst!

#stages

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.