Als digital marketeer of UX-designer raakt jouw werk dagelijks honderdduizenden reizigers. Een persoonlijk aanbod op het juiste moment, inspirerende content en de juiste reisbegeleiding: dankzij innovatieve technieken en data automatisering kunnen wij steeds meer personaliseren. Met jouw expertise maak jij van reizen met NS een echte beleving! Dát is marketing met impact, op grote schaal.
Marketing medewerker  bij NS

Impact maken met personalisering

Bij NS zetten we de reiziger op één. Daarom is het belangrijk dat we inspelen op de wensen en behoeften van onze reizigers. Dit doen we met klantonderzoek maar ook door data geautomatiseerd steeds slimmer in te zetten. Hoe helpen we onze reizigers een bestelling af te maken? Hoe zorgen we voor een persoonlijk aanbod op het juiste moment? En hoe bied je op ieder moment van de reis de juiste (pro-actieve) reisbegeleiding via verschillende kanalen? Die vraag proberen onze digitale experts met bijvoorbeeld de NS website, de reisplanner app en social media op te lossen. Data en afdelingsoverstijgende samenwerking spelen hierin een cruciale rol. Veel ligt nog op de tekentafels, daarom krijg jij alle ruimte om jouw ideeën te pitchen en écht impact te maken!

“Digital experts kijken vaak naar startups omdat ze denken daar snel iets te kunnen realiseren en echt impact te maken - maar die kansen kan je óók bij NS pakken. Als jij een goed idee pitcht, dan is de kans namelijk groot dat we daarmee aan de slag gaan. En als je dán impact maakt, is het ook gelijk op grote schaal. Dat is wel heel tof!”
Marketing medewerker bij NS

Marjolein

CRM expert marketing automation

UX design medewerker bij NS

Blijf je ontwikkelen

Als digital marketing of UX-professional kom jij te werken in een agile team met verschillende disciplines. Van social media expert tot developer, samen gaan we voor de optimale digitale beleving voor onze reizigers. Met zoveel expertises en collega’s om je heen is er altijd iemand waar jij van kunt leren. We delen inspiratie, resultaten en nieuwe trends en werken samen met externe bureaus. Bij NS is er altijd wel een nieuw uitdagend project waar jij mee aan de slag kunt. Zo haal jij alles uit je carrière.

Verhalen van onze mensen

Digital

AI-stage bij NS

“Het was erg tof dat de opdracht gaat over een product wat ik zelf wekelijks gebruik en dat ik de functionaliteit zelf ook nog mis in de NS-app.” Sannerien is zowel stagiaire bij NS als masterstudent artificial intelligence aan de Universiteit van Utrecht. “Ik ben begin juli bij NS begonnen als stagiair via het Summer of AI-event. Ik ben dus eigenlijk al de hele zomer lekker fulltime op het kantoor van NS, hier werk ik met plezier aan oplossing voor de OV-fiets dienst.” 

Digital

NS versnelt de adoptie van Artificial Intelligence samen met Kickstart AI

“Als ik samenwerk in een team met collega's uit verschillende bedrijven levert dit niet alleen nieuwe invalshoeken en creatieve ideeën op, het zorgt er ook voor dat wij nog meer impact kunnen maken met kunstmatige intelligentie (AI).” Luca Verhees is naast data scientist bij NS, ambassadeur voor de TechDays van Kickstart AI.

Digital

Met FLUX kun je voorspellen welke treinen onze reizigers hebben genomen.

“FLUX doet een voorspelling over welke trein(en) een reiziger heeft genomen om op zijn of haar bestemming te komen. Hierdoor kunnen we ook per trein kijken hoeveel reizigers erin zaten op bepaalde momenten van de dag of op bepaalde trajecten.” Rozemarijn de Zwart is data engineer bij NS en is samen met haar FLUX team binnen de afdeling Data Innovatie en Analyse dagelijks bezig met ontwikkelen en verbeteren van FLUX voor allerlei NS-teams. “FLUX is namelijk een model dat de reizigers verdeelt over de treinen die ze hadden kunnen nemen. Het programma gaat ervan uit dat je de meest logische reis genomen hebt. Als we dit van al onze reizigers bij elkaar optellen, kunnen we hierdoor berekenen hoe druk onze treinen zijn.”

Vacature alert NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.