Houd jij wel van een uitdaging? Mooi! Bij AH to go sta je midden in de samenleving. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat duizenden reizigers snel weer verder kunnen. Go, go, go! Van die drukte krijg jij energie. Snel een gehaaste reiziger helpen bij de (zelfscan)kassa, verse croissantjes afbakken of snel de waterflesjes bijvullen tijdens warme zomerdagen. Jij zit er bovenop.
“De drukte op het station is heel mooi. Het ene moment ben je bezig met de spits, daarna kun je weer alles netjes maken. Elke dag is anders.”
AH to go medewerkers bakkerij

Abraham

Verkoopmedewerker AH to go

Jij doet het allemaal

Op de grote stations vul je als verkoopmedewerker de schappen, draai je kassa, verwelkom en help je klanten. Of zorg jij als bakkerijmedewerker voor onze verse broodjes bij de broodafdeling. Op de kleinere stations doe je het allemaal. Werken bij AH to go is samen knallen, lekker verdienen en altijd dichtbij! Zo gaan we voor de beste service voor reizend Nederland.

Example alt text

Duizenden reizigers snel weer verder dankzij jou

Example alt text

Flexibel werken: vroege shift of tot lekker laat?

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Winkelmedewerkers AH to go

Snel doorgroeien?

Omdat je werkt in een klein team krijg je veel verantwoordelijkheid en heb je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Heb jij ambitie om door te groeien? Dan leer je niet alleen on the job, maar kun je ook een mbo-3 of -4 opleiding volgen van NS. De meeste van onze winkelmanagers zijn ooit net als jij als (allround) verkoop- of bakkerijmedewerker begonnen.

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.