Honderdduizenden transacties per dag, grote vastgoedprojecten en allerlei complexe en geautomatiseerde geldstromen. Als finance trainee leer je alles over de financiële stromen bij een miljardenbedrijf en kun je gelijk aan de slag. Jij helpt mee om de treinkaartjes voor reizend Nederland betaalbaar te houden en gaat op zoek naar de juiste balans tussen rendement en reiservaring. Daarnaast werk je aan uitdagende business opdrachten én aan je eigen persoonlijke leiderschap!
Finance trainee
“NS staat midden in de maatschappij en heeft een enorm maatschappelijk belang. Je draagt bij aan iets wat ontzettend belangrijk is. Daarnaast sluit ik me aan bij de duurzaamheid waar NS voor staat. Ik vind het fijn om bezig te zijn het leven groener en mooier te maken!”

Sven

Finance trainee

Finance met impact

Als finance trainee zet jij gelijk grote stappen in je financiële carrière. Je wordt namelijk gelijk flink uitgedaagd en draait direct in verschillende functies mee in onze teams! Zo leer je jezelf goed kennen. Bijt je vast in onderwerpen die je prikkelen en uitdagen. Kom in aanraking met stevige financiële vraagstukken, ontwikkel jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk en leg bij NS de basis voor een succesvolle carrière. En dat doe je terwijl je meebouwt aan een organisatie waar honderdduizenden reizigers en duizenden collega’s van afhankelijk zijn. Dat is finance met impact op grote schaal! En jouw werk zie je elke dag terug om je heen, in de winkels, OV-poortjes en mensen op het station, tot de treinen en OV-fietsen die door heel Nederland rijden. Want finance raakt alles binnen NS!

Example alt text

Start in september

Example alt text

Vakinhoudelijk én persoonlijk groeien

Example alt text

Een goed salaris

Example alt text

Impact op duurzaam bereikbaar Nederland

Example alt text

Bouwen aan je netwerk bij JongNS

Example alt text

Carrièrekansen na je traineeship

Finance trainee

Maak jij het verschil?

Met een finance traineeship boordevol praktijkervaring, innovatieve verbeterprojecten en persoonlijke ontwikkeling krijg jij alle ruimte om het verschil te maken! In twee jaar tijd maak je kennis met de verschillende facetten van finance binnen NS en doe je veel nieuwe contacten op. Als jij het goed doet, zien jouw collega’s dat ook. Daarom zijn er altijd doorgroeimogelijkheden binnen NS. Zo kun jij jezelf verder ontwikkelen tot o.a. accounting specialist, data-analist of tot business-, project- of financial controller. Werk jij straks mee aan de reis van morgen?

#traineeship

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.