Midden in de drukte van het station vind je een gezellige thuishaven. Een plek waar mensen kunnen afspreken, werken of even bijkomen. Voor een ontbijtje of een goede kop koffie, met een verhaal. Met jouw vriendelijke service als gastheer of -vrouw was wachten nog nooit zó comfortabel!
Winkelmedewerker StationsHuiskamer
“Wat ik zo prettig vind in de StationsHuiskamer, is dat je reizigers wat tijd kunt geven. Ze komen binnen, je hebt er een praatje mee en geeft ze een goed gevoel voor de dag.”
Stationshuiskamer manager en medewerker op station bij NS

René

Winkelmedewerker StationsHuiskamer

Ontspannen genieten

Croissantjes afbakken, latte’s schenken, voorraad aanvullen, een gezellig praatje maken en de StationsHuiskamer netjes houden. Als echte gastheer of -vrouw in de StationsHuiskamer weet jij als geen ander onze gasten een thuisgevoel te geven. In onze grotere StationsHuiskamers in Arnhem, Den Haag en Rotterdam serveer je zelfs ontbijtjes en een verse lunch, die jij net zelf hebt bereid. Jouw vriendelijke glimlach zegt alles: welkom!

Example alt text

Jouw service zorgt voor die glimlach

Example alt text

Flexibel werken: vroege shift of tot lekker laat?

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Voel je thuis!

Werken bij de StationsHuiskamer betekent van comfortabel wachten en afspreken een beleving maken. Net dat beetje extra aandacht geven, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat doen we natuurlijk samen met een enthousiast team. Jij voelt je daarom vast snel thuis in je tweede huis(kamer). Flexibel werken van vroeg tot laat, lekker aanpakken en goed verdienen: jij gaat als een trein! 

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.