Honderden reizigers om je heen, treinen die links en rechts vertrekken naar collega’s, verre vrienden of festivals. Bij Kiosk sta je midden in de maatschappij en run jij je eigen winkel. Snelle service, lekker verdienen; jij gaat als een trein en maakt van ‘even snel’ een beleving!
Kiosk winkelmedewerkers
"In de grote Kiosk in de stationshal sta je altijd met minimaal twee collega’s, maar op mijn vaste plek bij spoor 11/12b sta je eigenlijk altijd alleen. Ik vind dat heerlijk, die verantwoordelijkheid over je eigen winkel alsof je eigen baas bent."
Kiosk medewerker op station

Elwin

Senior medewerker Kiosk

Alles voor elkaar

Goedemorgen! Snel een heerlijke koffie met schuim van baristakwaliteit zetten voor een van je vaste klanten en ondertussen verse koeken afbakken, de voorraad beheren en zorgen dat de winkel op orde is; dankzij jouw snelle service kunnen reizigers met een fijn gevoel weer verder. Weer iemand op tijd voor de trein! Daar doen we het voor.

Example alt text

Run jouw eigen winkel, samen of alleen

Example alt text

Flexibel werken: vroege shift of tot lekker laat?

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Goed geregeld

Bij Kiosk werk je in een klein en gezellig team met veel verantwoordelijkheid. Alleen of samen met een collega run je met je team de winkel, midden op een perron of in een grote centrale stationshal. Kiosk is van vroeg tot laat geopend, dus heb je veel flexibiliteit in je uren. Korting op het station, leuke collega’s en kans op een vast contract na zeven maanden. Ambitie om door te groeien? We helpen je graag!

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.