Snel een saucijzenbroodje, pasta of wat te drinken. Daar gaat heel wat aan vooraf! Bij Logistiek Stations zorg jij voor het transporteren van goederen en ben je het visitekaartje van NS. Goederen lossen, in ontvangst nemen, controleren op veiligheid, geconditioneerd opslaan, orderpicken en naar de juiste bestemming brengen. Dat is flink aanpakken! Daarnaast heb je veel contact met reizigers en klanten om te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Zorg jij voor de beste service?

Werken bij NS. Klinkt goed!

Snel een saucijzenbroodje, pasta of wat te drinken. Daar gaat heel wat aan vooraf! Bij Logistiek Stations zorg jij voor het transporteren van goederen en ben je het visitekaartje van NS op en rond het station. Goederen lossen, in ontvangst nemen, controleren op veiligheid, geconditioneerd opslaan, orderpicken en naar de juiste bestemming brengen. Dat is flink aanpakken! Daarnaast heb je veel contact met reizigers en klanten om te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Zorg jij ook in de drukte voor de beste service?

Werken bij NS. Klinkt goed!

Winkel logistiek medewerker
"We nemen leveringen aan, slaan ze op of brengen ze direct naar de winkel waar het nodig is. Daar zorgen wij voor."
Logistiek medewerker station

Mohammed

Medewerker Logistiek Stations

Jouw dag vliegt voorbij

Bij Logistiek Stations ben je altijd in beweging. Op het station ben je zichtbaar voor onze reizigers en ben je veel onder de mensen, maar ook in het magazijn zorg jij ervoor dat alles op orde is, zodat de schappen in onze winkels goed gevuld kunnen worden. Samen met een klein hecht team ga je ervoor! Dat betekent ook dat je lekker afwisselend werkt. Sta jij vandaag op goederenontvangst en zijn de karren goed en veilig geladen? Of ben jij vandaag juist de orderpicker? Elke dag maak je wel iets mee, van feestdrukte op het station tot een spoedbestelling tussendoor. Het is soms snel schakelen, maar samen gaan we ervoor! Werken bij Logistiek Stations betekent onderdeel worden van een team dat naar elkaar luistert en uitdagingen met elkaar oplost.

Example alt text

Stevig aanpakken in een dynamische omgeving

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Example alt text

Flexibel werken: vroege shift of tot lekker laat?

Goed geregeld!

Leuke collega’s, een gezellige omgeving en altijd iets te beleven. Werken bij Logistiek Stations betekent ook flexibel werken: bij je studie, naast je baan of helemaal fulltime, met de zekerheid van een grote werkgever én kans op een vast contract na 7 maanden. Goed geregeld! Ambitie om door te groeien? Bij NS krijg je van ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En misschien groei jij wel door tot winkelmanager Logistiek Stations!

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.