Als (lijn)manager Techniek zorg jij voor een team dat loopt als een geoliede machine en dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. Met jouw drive neem jij de leiding, bepaal je de richting en voer je verbeterprojecten door. Daarbij staan een hoge kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Samen gaan we ervoor om onze treinen zo snel mogelijk weer op de rails te krijgen! Reizend Nederland vertrouwt op jou en je team.

Werken bij NS. Klinkt goed!

Als (lijn)manager Techniek zorg jij voor een team dat loopt als een geoliede machine en dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. Met jouw drive neem jij de leiding, bepaal je de richting en voer je verbeterprojecten door. Daarbij staan een hoge kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Samen gaan we ervoor om onze treinen zo snel mogelijk weer op de rails te krijgen! Reizend Nederland vertrouwt op jou en je team.

Werken bij NS. Klinkt goed!

Werk waar we trots op zijn

Onze treinen zitten vol met techniek en intelligente toepassingen waar veel vakkennis voor nodig is. Daarom zorg jij ervoor dat iedereen volgens de juiste procedures werkt, met hoge kwaliteit. Is er meer tijd nodig? Zijn de instructies onduidelijk of mist er gereedschap? Jij regelt het voor je team. Jij weet het maximale uit je medewerkers te halen, maar begrijpt ook wat er gedaan moet worden. Zie jij kansen om te verbeteren in de technieken of de werkprocessen? Dan krijg je van ons alle ruimte om het op te pakken. Zo werken we samen aan de reis van morgen. Zodat onze treinen snel weer inzetbaar zijn, maar ook zodat we met het huidige materieel ongestoord door kunnen rijden. Want altijd houden we de reiziger op 1. Alle treinen weer op tijd laten rijden is werk waar we trots op zijn!

Manager techniek
Example alt text

Zelfstandig beslissen en verbeteren

Example alt text

Elke dag het verschil maken met jouw team

Example alt text

Complexe technieken en grote impact

Samen sterk

Een goed samenwerkend team bouwen, waar iedereen met plezier naar het werk gaat. Samen werken we aan de trein van morgen!

Leidinggeven met impact

Elke dag zie je jouw werk door heel Nederland rijden. Jouw werk is onmisbaar voor honderdduizenden reizigers. Dat is leidinggeven met impact!

Jouw managementstijl

Bij NS krijg jij ruimte voor jouw eigen inbreng. Welke keuzes maak je, welke aspecten zoek je uit? Jij kan naar eigen inzicht beslissingen doorvoeren.

Blijven ontwikkelen

Als manager haal jij het maximale uit je team, maar ook uit jezelf. Met opleidingen, uitdagende projecten of door te sparren met je collega managers; bij NS raak je niet uitgeleerd!
“Ik stuur het team aan dat aan het onderhoud van de treinen werkt. Ik vind het schitterend om hun passie voor het vak te zien. Er zit zoveel kennis in die mensen. Die passie zie ik sowieso bij het hele team: als we weten dat we moeten knallen, dan gaan we er met zijn allen voor.”
Tom NS techniek

Tom

Manager Techniek

Verhalen van onze mensen

Modernisering van A tot Z: als Engineer werken bij NS Treinmodernisering in Haarlem

“Hoe vet is het dat je treinen ziet rondrijden in Nederland die jij met je team van begin tot eind hebt gemoderniseerd?” Chantal is Junior Engineer bij NS Treinmodernisering in Haarlem. Met haar team zorgt ze ervoor dat alle elektrische (sub)systemen aan elkaar gekoppeld worden in treinen die gemoderniseerd worden. Chantal legt uit: “Wij als productgroep Energievoorziening zorgen eigenlijk voor alle bekabeling in de trein, de kabelloop van de bekabeling en de kabeldragers waar de bekabeling in gemonteerd wordt.

Elke dag leer ik iets nieuws, daar haal ik mijn plezier uit

“Nieuwe uitdagingen zoeken en altijd blijven leren zit gewoon in mij.” Anass Rizki is Kernteam Specialist van het NS onderhoudsbedrijf in Leidschendam. In deze functie spoort hij complexe storingen op binnen de treinen van NS. Anass heeft na zijn opleiding tot monteur aan de NS TechniekFabriek in Amsterdam diverse stappen gezet om naar zijn huidige functie door te groeien: “Na mijn opleiding aan de TechniekFabriek ben ik doorgegaan met een mbo niveau 3 opleiding. Niet lang na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met een niveau 4 opleiding. Momenteel zit ik in de laatste fase van deze opleiding. Als ik ook deze opleiding heb afgerond kan ik helemaal zelfstandig aan de slag.”

Aflevering Makers van Morgen - Treinmodernisering

Altijd al willen weten hoe de treinen van NS gemoderniseerd worden? In een aflevering van het televisieprogramma Van Passie naar Droombaan met als thema ‘De Makers van Morgen’ krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij NS Treinmodernisering in Haarlem. In deze werkplaats worden verouderde treinstellen volledig opgeknapt. Niet alleen op het gebied van techniek krijgen de treinstellen een upgrade, maar ook het uiterlijk van de treinen wordt hier volledig gemoderniseerd.

NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.