"Ik leid jonge techneuten op om te werken aan de treinen van NS"

Praktijkopleider Philippe 

Philippe is geruime tijd werkzaam bij NS en werkt nu als praktijkopleider en stagebegeleider bij de TechniekFabriek in het Brabantse Berkel-Enschot. "Ik leid jonge techneuten op om te werken aan de treinen van NS. Ik begeleid ze op alle vlakken: van techniek tot loopbaanontwikkeling. Daarnaast ben ik stagebegeleider. In totaal coach ik veertien studenten. Het is een leuke en dynamische bedoening hier. Geen dag is hetzelfde."
"Iedereen heeft zijn eigen planning. Mijn grootste uitdaging is om alle studenten te helpen bij hun timemanagement en structuur aan te brengen in hun dag: een ritme te vinden dat past bij de leervoorkeur van de student. Iedereen is anders." Zelf heeft Philippe ook een duidelijke weekplanning waarmee hij de perfecte werk-privébalans creëert.
"Ik werk vier dagen per week, van 08.30 tot 16.30 uur. Na werk ga ik naar huis en ben ik bezig met sport. Overdag geef ik les bij de TechniekFabriek en ‘s avonds in de sportschool. Daarnaast ben ik in mijn privétijd druk met het supporten van mijn twee dochters die topsport beoefenen met jiu-jitsu. Het is een energiek leven, maar voor mij de ideale balans."
Ook op zoek naar een baan die helemaal bij jouw leven past? Bekijk onze vacatures!

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.