Wil jij als IT-trainee impact maken op een duurzaam bereikbaar Nederland in een complex IT-landschap? Jij gaat direct aan de slag in een uitdagende operatie, waar jouw werk straks honderdduizenden reizigers per dag raakt. Van de NS app die je overal om je heen gebruikt ziet worden, tot de planning van duizenden treinritten per dag en actuele reisinformatie op het station; NS barst van de IT. Als trainee IT bij NS krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en jouw carrière een kickstart te geven op topniveau.
Trainee IT
“Het leuke is dat ik niet alleen werk aan de interne IT van NS, maar ook aan een tool voor machinisten. Vandaag werk ik met drie andere trainees van Techniek, IT en Finance en morgen weer met mijn IT-collega’s. Je ontmoet dus veel verschillende mensen en hebt lekker veel dynamiek in je week.”

Amon

IT-trainee

Waar ligt jouw interesse?

Als IT-trainee bij NS ga jij direct in één van onze multidisciplinaire teams aan de slag met uitdagende projecten, ontwikkel je persoonlijk leiderschap, en werk je met trainees aan een business opdracht waardoor jij direct impact maakt! In twee jaar tijd gaan we samen op zoek naar jouw passie binnen IT. Wil je jezelf doorontwikkelen in de IT-architectuur, cyber security, development of data science? Bouw jij graag innovatieve features voor onze reizigers, of codeer jij liever aan de achterkant? Je gaat aan de slag in verschillende functies en krijgt dus alle ruimte om te ontdekken welk specialisme bij jou past, terwijl je ook andere vakgebieden leert kennen. Zo ontwikkel je jezelf in sneltreinvaart!

Example alt text

Start in september

Example alt text

Vakinhoudelijk én persoonlijk groeien

Example alt text

Een goed salaris

Example alt text

Impact op duurzaam bereikbaar Nederland

Example alt text

Bouwen aan je netwerk bij JongNS

Example alt text

Carrièrekansen na je traineeship

Trainee IT

Laat je inspireren

In het traineeship word je als IT-professional direct flink uitgedaagd. Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen, krijg je volop persoonlijke begeleiding. Daarnaast staan jouw 1400 IT-collega’s altijd voor je klaar om jou verder te helpen in je carrière. Met zoveel expertises en zo’n complex IT-landschap sparren we constant samen over innovatieve oplossingen voor onze reizigers. Werk jij straks mee aan de reis van morgen?

#traineeship

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.