NS beschikt over grote hoeveelheden data. Van de reizen die gemaakt worden tot persoonsgegevens van ons personeel en de duizenden reizigers die dagelijks inchecken. Het cyberveilig houden van al die gegevens in onze apps, interne systemen en techniek in de treinen en op de stations is daarom een belangrijke taak. Bij NS Cyber Security voorkom jij digitale dreigingen en werk je actief aan ons cybersecurity beleid!
Cyber security medewerker

Cyber Security doen we samen

Met alle digitale ontwikkelingen en de transitie van NS naar de cloud is cyberveiligheid belangrijker dan ooit. En binnen een grote organisatie als NS zijn er volop uitdagingen. Van het veilig beheren van gebruikers- en toegangsrechten, tot het voorkomen van digitale dreigingen en inbraken, en het bewaken van data in de cloud. Jij zet je expertise om in security oplossingen, weet je collega’s mee te krijgen om deze succesvol toe te passen en zorgt voor cyber awareness. Want cyber security raakt heel NS. Samen zorgen we ervoor dat de reizigers en onze medewerkers digitaal veilig blijven.

“Het is mooi om ervoor te zorgen dat Nederland digitaal veilig blijft. Bijna het hele land maakt gebruik van onze mobiliteitsdiensten, dus om voor de cybersecurity van zo’n organisatie verantwoordelijk te mogen zijn is heel speciaal.”

Dimitri

CISO-officer

Cyber security medewerker

Security op topniveau

Security is een altijd veranderend landschap, met nieuwe oplossingen tegen nieuwe dreigingen. Zeker bij een grote organisatie als NS. Daarom organiseren wij werkgroepen van interne en externe specialisten en kom jij samen te werken binnen een cluster van Cyber Security Experts, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends. Wat jouw expertise ook is, binnen NS is er altijd wel een collega waar je van kunt leren. Die ruimte geven wij je graag. Want jouw expertise brengt onze cyber security naar een nog hoger niveau.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.