Hoe kunnen we slimmer onderhoud doen met behulp van big data en machine learning? Hoe maken we vervoer nog betrouwbaarder met het gebruik van sensoren en algoritmes? Als trainee Techniek ga je direct aan de slag met uitdagende vraagstukken en technische innovaties om onze treinen te digitaliseren en moderniseren. Je draait volop mee in onze teams en leert dus heel snel wat je leuk vindt en waar je ambities liggen. Het resultaat van jouw werk zie jij door heel Nederland rijden! Werk jij mee aan de reis van morgen?
Trainee techniek
"Nu besef ik pas hoeveel techniek er eigenlijk in zo’n trein zit. Ik werk hier nu een half jaar, maar al sinds dag één stond ik als trainee midden in het bedrijf. Ik mocht bijvoorbeeld gelijk aan de slag met een testplan voor verf op aluminium."

Anouk

Techniek trainee

Bouw mee aan de trein van de toekomst

In het techniek traineeship leg je in twee jaar een stevige fundering voor de rest van jouw technische carrière. Je bouwt direct mee aan de trein van de toekomst en doet waardevolle praktijkervaring op in verschillende functies. Jouw ontwikkeling staat centraal. Waar wil je meer over leren? Wil je je kennis verbreden of juist specialiseren? Met opleidingen, persoonlijke begeleiding en gave projecten ontwikkel jij jezelf in sneltreinvaart. Na twee jaar kijken we of je kunt doorstromen naar een vervolgfunctie, waar jij verder kunt groeien. Bij NS raak je nooit uitgeleerd!

Example alt text

Start in september

Example alt text

Vakinhoudelijk én persoonlijk groeien

Example alt text

Een goed salaris

Example alt text

Impact op duurzaam bereikbaar Nederland

Example alt text

Bouwen aan je netwerk bij JongNS

Example alt text

Carrièrekansen na je traineeship

Trainee techniek in een meeting

Kickstart jouw carrière

In het traineeship techniek word je als technisch professional direct flink uitgedaagd. Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen, krijg je volop persoonlijke begeleiding. Daarnaast staan jouw collega’s altijd voor je klaar om jou verder te helpen in jouw technische loopbaan. Met zoveel expertises en zo’n complex technologisch landschap sparren we constant samen over innovatieve technologische oplossingen voor onze reizigers. Werk jij straks mee aan de trein van morgen?

#traineeship

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.