Elke dag sta jij met jouw werk direct in contact met onze reizigers. Een feature om in de NS-app je OV-kaart in te scannen, bestaande datasensoren inzetten om een zitplaatszoeker te bouwen, of een gepersonaliseerd aanbod door slim te automatiseren; in een uniek team van verschillende disciplines ga jij op zoek naar gebruiksvriendelijke oplossingen die impact maken op honderdduizenden reizigers!

Het beste product voor de reiziger

Als product owner ben jij de verbinder tussen de business en onze agile teams op de werkvloer. Hoe vertalen we de user story in een product dat de meeste impact maakt? Met jouw enthousiasme weet jij iedereen mee te krijgen, door zicht te houden op wat écht belangrijk is: onze reizigers.

Bescherm de data van reizend Nederland

Bij Cyber Security bewaak jij de cyberveiligheid van onze data. Van de reis- en persoonsgegevens in onze apps en interne systemen tot cloudsecurity en treindigitalisering, jij houdt digitale dreigingen buiten de deur dankzij jouw technische oplossingen en het creëren van cyber awareness op de werkvloer!

Marketing & UX met impact

Als marketeer weet jij waar het om gaat: persoonlijke aandacht en het creëren van een beleving. Over verschillende kanalen, voor honderdduizenden verschillende reizigers. En dankzij onze innovatieve tooling en automatisering weet jij je creativiteit optimaal in te zetten!

Slimme oplossingen met data

Van waardevolle stuurinformatie tot data governance en innovatieve toepassingen voor de talloze datastromen van NS. Hoe los je uitdagende vraagstukken op met data? Jij werkt van experiment tot oplevering en beheer aan modellen, simulaties en algoritmes die NS miljoenen kunnen besparen!

Continuous improvement

Inspireer jij onze collega’s met de scrum en agile principes? Jij bepaalt de verbeteracties en monitort de voortgang van jouw agile team. Samen met je collega’s in het scrum master gilde ben jij het hart van een wendbare organisatie die blijft leren en verbeteren!

Jouw code voor heel Nederland

In onze business DevOps werk je samen met verschillende expertises om van begin tot eind snel nieuwe features aan onze reizigers te leveren. continuous integration en continuous delivery zorgen ervoor dat jij lekker vaart kan maken, altijd met het oog op de beste ervaring voor onze reizigers. Jouw code maakt impact!
NS medewerker met whiteboard

Een unieke combinatie van IT en user experience

NS Digital is een vrij unieke afdeling waar IT, data, agile en marketing professionals samenkomen om in korte tijd uitdagende user stories op te lossen en innovatieve features te bouwen. Welke oplossing heeft de meeste impact? En hoe blijft het gebruiksvriendelijk? Altijd met dat ene doel voor ogen: een zo comfortabel mogelijke reiservaring voor onze reizigers.

NS collega's aan het brainstormen

Ruimte voor jouw unieke ideeën

Bij NS wordt agile en datagedreven werken steeds meer de standaard. Een transitie die niet over één nacht ijs gaat. Veel ideeën en nieuwe features liggen nog op de tekentafel. Bij NS Digital liggen er daarom veel mogelijkheden voor jouw eigen inbreng en als jij een goed idee hebt, gaan we er misschien wel mee aan de slag!

NS digital medewerkers in overleg

Jezelf blijven ontwikkelen

Het leukste aan werken bij NS? Je hebt 500 collega’s bij NS Digital waar je van kunt leren. Door elkaars code te reviewen, met opleidingen, seminars en gildes van specialisten, maar ook door uitdagende projecten vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Wij helpen jou om het beste uit jezelf te halen. Zo zijn we bij NS. Samen werken wij aan de reis van morgen. Wat maakt dat jij past bij NS? Check je match!

NS digital medewerker

Snel nieuwe features van begin tot eind

NS is groot, maar onze IT is opgedeeld in kleine deelapplicaties, waar jouw team alle verantwoordelijkheid over heeft. Van ontwikkeling tot productie en beheer; dankzij continuous integration en continuous delivery kan je jullie feature bovendien snel bij de reiziger brengen. Gebruikt reizend Nederland volgende week jouw idee?

#Digital

NS alert vacatures

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.