Teamasisstente Recruitment Karin

Karin Briet-Kleis

Als teamassistente Recruitment ben ik het eerste aanspreekpunt van de Recruitment afdeling die de functies van hbo of hoger niveau behandelt.

Operatie

Recruitment operatie

NS Recruitment Operatie

In een flexibel team selecteren wij de mensen die voor onze reizigers dagelijks het gezicht zijn van NS.

Stations

Recruiter Eveliene Swinkels

Eveliene Swinkels

Als frontoffice medewerker bij het recruitment retail team zorg ik dat het proces van vacature-aanvraag tot het voorstellen van potentiële medewerkers aan managers zo soepel mogelijk verloopt.
Recruiter Mindy Wiggers

Mindy Wiggers

Als recruiter voor de stationswinkels van NS zoek ik mensen die een glimlach op het gezicht van reizigers weten te toveren!
Nikki NS recruiter fietsenstallingen

Nikki Kaptein

Bij NS fietsenstalling werken veel trotse en sociale mensen, dat maakt dat mijn rol als recruiter voor de fietsenstallingen heel veel waardering geeft. In principe draag ik bij aan de van deur tot deur service richting de reiziger van NS én ik geef mensen de kans om bij deze warme organisatie te werken. 

Kantoor

Recruiter Ruwan de Vries

Ruwan de Vries

Met al het werk dat je doet maak je direct of indirect impact op de reiziger. Op welke wijze gaan wij er voor zorgen dat we nu én in de toekomst mobiliteit van wereldklasse leveren?
Recruiter Ilonka Wendels

Ilonka Wendels

Als recruiter ga ik specifiek op zoek naar kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt voor participatiebanen, bijvoorbeeld voor mensen die een fysieke of mentale beperking hebben.
Recruiter Heert-Jan Dokter

Heert-Jan Dokter

Ik ga voor een zo effectief mogelijk recruitmentproces, waarbij snelheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Ik geloof in de kracht van netwerken. Zoals het Afrikaans gezegde zegt: alleen ga je snel, samen kom je verder.
Recruiter Cem Bayrak

Cem Bayrak

In mijn werk denk ik in kwaliteiten, mogelijkheden en niet in beperkingen. En heb je ambities? Dan is the sky the limit. Als recruiter werf ik personeel voor op kantoor en focus ik mij op diversiteit binnen NS.
Recruiter Daisy van Diejie

Daisy van Diejie

Ik richt mij met name op vacatures voor managers, bijstuurders en planners. Maar ook staffuncties zoals een rol als business consultant. Je kunt je bij NS blijven ontwikkelen. Iets nieuws leren? Dat kan! Jouw werkgeluk staat centraal.
Recruiter Fabiënne de Bruin

Fabiënne de Bruin

Als recruiter zet ik me in voor het vinden van personeel voor de kantoorfuncties. Denk daarbij aan functies op het gebied van communicatie, concernhuisvesting en stations.

Techniek

Recruiter Danny de Vries

Danny de Vries

Als techniek recruiter probeer ik op een persoonlijke manier goed technisch personeel zoals monteurs, werkvoorbereiders en planners aan NS te binden, want we hebben prachtige technische uitdagingen op allerlei terreinen.
Recruiter Christel Kelly

Christel Kelly

Techniek is verrassend breed bij NS, van onderhoud tot aan treinmodernisering en vernieuwende projecten. Ik werf voor technische mbo-functies, zoals monteurs en lassers, maar ook testmachinisten en technisch helpdeskmedewerkers.
Recruiter Rachel de Pooter

Rachel de Pooter

Kijk je wel eens om je heen op het station? Ben je je ervan bewust hoeveel techniek er nodig is om onze treinen elke dag te laten rijden? Ik heb veel waardering voor dit technische vak. Wat je specialiteit ook is, bij NS zit je goed.
Recruiter Fabiënne de Bruin

Audrey van der Linde

Ik mag me als interim techniek recruiter bezig houden met de technische hbo-/wo-functies. Het is mijn uitdaging om in deze krappe markt toch de juiste match te kunnen vinden.
Recruiter Wouter Harmsen

Wouter Harmsen

Ik focus mij voornamelijk op de Technische vacature op mbo-niveau. Het is niet onbekend dat er een groot tekort is aan technici in Nederland. Technici hebben het voor het uitkiezen, het daarom erg belangrijk om op veel verschillende kanalen zichtbaar te zijn en deze ook actief te benaderen.
Recruiter Luuk van der Burgt

Luuk van der Burgt

Vanuit mijn rol als recruiter richt ik mij met name op technici voor de onderhoudsbedrijven van Eindhoven en Maastricht. Binnen deze bedrijven zijn er voor iedere techneut veel mogelijkheden. Dat maakt werken bij NS zo uniek. Als recruiter hoop ik genoeg nieuwe techneuten te gaan verwelkomen binnen ons unieke bedrijf.

IT

Recruiter Gülcan Zirh

Gülcan Zirh

Mijn ambitie is om passende IT-kandidaten te vinden die voor een langere tijd en met veel plezier bij NS willen blijven werken met een persoonlijke benadering.
Recruiter Maaike van der Linden

Maaike van der Linden

Het mooie aan NS is dat iedereen ons kent. Dat maakt het bijzonder, en tegelijkertijd ook enorm belangrijk dat de ervaring van de kandidaat goed is. Dat ga ik waarmaken door kandidaten uitgebreid mee te nemen in het proces.
NS recruiter

Esther van Berkel

Eerlijkheid en transparantie tijdens het proces vind ik belangrijk, maar ook zaken als hoe bereid ik mij goed voor op het sollicitatiegesprek kan ik je bij helpen.
NS recruiter

Ferhun Dogan

Samen met al mijn collega's impact maken, dat is wat NS voor mij betekent. Als recruiter vind ik het belangrijk om mijn enthousiasme over te brengen aan nieuwe werknemers. Iedereen heeft zijn eigen motivatie waarom ze bij NS willen werken. Dat is mooi om te zien.
Recruiter Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Mijn rol is om de allerbeste kandidaten te vinden voor onze IT-vacatures die de IT-ondersteuning van onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren. Binnen IT richt ik mij onder andere op testers en developers voor diverse afdelingen binnen NS.
NS Recruiter Jeroen

Jeroen Schipper

Mijn functie bij NS is interim IT-recruiter. Om Nederland duurzaam bereikbaar te houden, moet NS voortdurend aansluiten bij de wensen van reizigers en snel inspelen op veranderingen en kansen. IT speelt hierin een grote rol. 

Inhuur

Foto Nurhayat Akkurt

Nurhayat Akkurt

Mijn taak is om snel en zorgvuldig de juiste kandidaten te leveren en iedereen goed op de hoogte te houden van de voortgang van het proces. Dit betekent dus ook dat ik altijd bereikbaar ben.
Recruiter Floris Vink

Floris Vink

Ik richt mij voornamelijk op rollen die te maken hebben met IT. Het opstellen en adviseren bij inhuuraanvragen is hierbij van belang om binnen een zo kort mogelijke periode de juiste match te vinden.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.