Teamasisstente Recruitment Karin

Karin Briet-Kleis

Als teamassistente Recruitment ben ik het eerste aanspreekpunt van de Recruitment afdeling die de functies van hbo of hoger niveau behandelt.

Operatie

Recruitment operatie

NS Recruitment Operatie

In een flexibel team selecteren wij de mensen die voor onze reizigers dagelijks het gezicht zijn van NS.
Recruiter Robbin Hoogendoorn

Robbin Hoogendoorn

Ik werf kandidaten die bijdragen aan het reilen en zeilen van onze dienstregeling en dienstverlening. Van operationele managers tot bijstuurders en planners, van Vlissingen tot Groningen.
Recruiter Robbin Lensink

Robbin Lensink

Binnen NS heerst een heel prettig ‘wij-gevoel’. Wat we doen, doen we met elkaar en voor elkaar. Met enorm veel verschillende bedrijfsonderdelen is NS een organisatie voor iedereen en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Winkels

Recruiter Saskia Taalman

Saskia Taalman - van der Meulen

Ik ben altijd op zoek naar de juiste kandidaat voor onze winkels. Iemand die het leuk vindt om onze reizigers net dát te bieden waardoor hun treinreis nog prettiger verloopt.
Recruiter Eveliene Swinkels

Eveliene Swinkels

Als frontoffice medewerker bij het recruitment retail team zorg ik dat het proces van vacature-aanvraag tot het voorstellen van potentiële medewerkers aan managers zo soepel mogelijk verloopt.
Recruiter Mindy Wiggers

Mindy Wiggers

Als recruiter voor de stationswinkels van NS zoek ik mensen die een glimlach op het gezicht van reizigers weten te toveren!

Kantoor

Recruiter Ruwan de Vries

Ruwan de Vries

Met al het werk dat je doet maak je direct of indirect impact op de reiziger. Op welke wijze gaan wij er voor zorgen dat we nu én in de toekomst mobiliteit van wereldklasse leveren?
Recruiter Ilonka Wendels

Ilonka Wendels

Als recruiter ga ik specifiek op zoek naar kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt voor participatiebanen, bijvoorbeeld voor mensen die een fysieke of mentale beperking hebben.
Recruiter Heert-Jan Dokter

Heert-Jan Dokter

Ik ga voor een zo effectief mogelijk recruitmentproces, waarbij snelheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Ik geloof in de kracht van netwerken. Zoals het Afrikaans gezegde zegt: alleen ga je snel, samen kom je verder.
Nicky Wemureus Buning

Nicky Werumeus Buning

Ik ga specifiek op zoek naar divers talent, in de breedste zin van het woord. Daarmee draag ik bij aan het streven van NS om een zo goed mogelijke weerspiegeling van de maatschappij te zijn.
Recruiter Cem Bayrak

Cem Bayrak

In mijn werk denk ik in kwaliteiten, mogelijkheden en niet in beperkingen. En heb je ambities? Dan is the sky the limit. Als recruiter werf ik personeel voor op kantoor en focus ik mij op diversiteit binnen NS.
Recruiter Daisy van Diejie

Daisy van Diejie

Ik richt mij met name op vacatures voor managers, bijstuurders en planners. Maar ook staffuncties zoals een rol als business consultant. Je kunt je bij NS blijven ontwikkelen. Iets nieuws leren? Dat kan! Jouw werkgeluk staat centraal.
Recruiter Fabiënne de Bruin

Fabiënne de Bruin

Als recruiter zet ik me in voor het vinden van personeel voor de kantoorfuncties. Denk daarbij aan functies op het gebied van communicatie, concernhuisvesting en stations.

Techniek

Recruiter Danny de Vries

Danny de Vries

Als techniek recruiter probeer ik op een persoonlijke manier goed technisch personeel zoals monteurs, werkvoorbereiders en planners aan NS te binden, want we hebben prachtige technische uitdagingen op allerlei terreinen.
Recruiter Christel Kelly

Christel Kelly

Techniek is verrassend breed bij NS, van onderhoud tot aan treinmodernisering en vernieuwende projecten. Ik werf voor technische mbo-functies, zoals monteurs en lassers, maar ook testmachinisten en technisch helpdeskmedewerkers.
Recruiter Rachel de Pooter

Rachel de Pooter

Kijk je wel eens om je heen op het station? Ben je je ervan bewust hoeveel techniek er nodig is om onze treinen elke dag te laten rijden? Ik heb veel waardering voor dit technische vak. Wat je specialiteit ook is, bij NS zit je goed.
Recruiter Fabiënne de Bruin

Audrey van der Linde

Ik mag me als interim techniek recruiter bezig houden met de technische hbo-/wo-functies. Het is mijn uitdaging om in deze krappe markt toch de juiste match te kunnen vinden.
Recruiter Wouter Harmsen

Wouter Harmsen

Ik focus mij voornamelijk op de Technische vacature op mbo-niveau. Het is niet onbekend dat er een groot tekort is aan technici in Nederland. Technici hebben het voor het uitkiezen, het daarom erg belangrijk om op veel verschillende kanalen zichtbaar te zijn en deze ook actief te benaderen.
Recruiter Luuk van der Burgt

Luuk van der Burgt

Vanuit mijn rol als recruiter richt ik mij met name op technici voor de onderhoudsbedrijven van Eindhoven en Maastricht. Binnen deze bedrijven zijn er voor iedere techneut veel mogelijkheden. Dat maakt werken bij NS zo uniek. Als recruiter hoop ik genoeg nieuwe techneuten te gaan verwelkomen binnen ons unieke bedrijf.

IT

Recruiter Gülcan Zirh

Gülcan Zirh

Mijn ambitie is om passende IT-kandidaten te vinden die voor een langere tijd en met veel plezier bij NS willen blijven werken met een persoonlijke benadering.
Recruiter Nynke Wouda

Nynke Wouda

Bij NS kan je als IT’er op allerlei plaatsen aan de slag. Ik vind het belangrijk dat we dat aan IT-talenten laten zien. We mogen op veel technologische gebieden investeren en innoveren.
Recruiter Gijs Ooijevaar

Gijs Ooijevaar

Iemand echt verder helpen in zijn/haar loopbaan geeft enorm veel voldoening. Mijn persoonlijke doelstelling is om de beste IT-professionals aan NS te binden.
recruiter Theo Joustra

Theo Joustra

Een leuke inhoudelijke baan aanbieden kan iedere organisatie, maar een baan waarbij je echt de inhoudelijke uitdaging kunt opzoeken binnen een organisatie die écht gericht is op duurzaam ondernemen en een afspiegeling van de Nederlandse samenleving wil zijn, dat kan er maar één.
Recruiter Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Mijn rol is om de allerbeste kandidaten te vinden voor onze IT-vacatures die de IT-ondersteuning van onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren. Binnen IT richt ik mij onder andere op testers en developers voor diverse afdelingen binnen NS.
Recruiter Maaike van der Linden

Maaike van der Linden

Het mooie aan NS is dat iedereen ons kent. Dat maakt het bijzonder, en tegelijkertijd ook enorm belangrijk dat de ervaring van de kandidaat goed is. Dat ga ik waarmaken door kandidaten uitgebreid mee te nemen in het proces.
Recruiter Roelof de Vries

Roelof de Vries

IT is cruciaal voor het laten rijden van onze treinen en daarom ben jij als IT’er bij ons enorm belangrijk of beter gezegd onmisbaar. Binnen de NS richt ik me specifiek op de software-development en cyber-security vacatures.

Inhuur

Recruiter Antoine van der Maas

Antoine van der Maas

Ik werk als recruiter op de inhuurdesk en richt me op de segmenten staf en techniek. Dit betekent dat ik alle managers ondersteun bij behoefte naar tijdelijke capaciteit binnen deze segmenten.
Recruiter Oksana Groskamp

Oksana Groskamp

Als recruiter op de Inhuurdesk ga ik op zoek naar professionals voor tijdelijke opdrachten, specifiek voor de segmenten staf & techniek.
Foto Nurhayat Akkurt

Nurhayat Akkurt

Mijn taak is om snel en zorgvuldig de juiste kandidaten te leveren en iedereen goed op de hoogte te houden van de voortgang van het proces. Dit betekent dus ook dat ik altijd bereikbaar ben.
Recruiter Floris Vink

Floris Vink

Ik richt mij voornamelijk op rollen die te maken hebben met IT. Het opstellen en adviseren bij inhuuraanvragen is hierbij van belang om binnen een zo kort mogelijke periode de juiste match te vinden.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.