Esther van Berkel

Recruiter

Foto recruiter Luuk van der Burgt

Zoeken naar talent

Als IT Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het dynamische organisatieonderdeel ComIT, een afkorting van Commercie en IT. Het doel van ComIT is om binnen enkele jaren een sterke en veerkrachtige organisatie te hebben, die kan inspelen op de snel veranderende behoeften van onze reizigers. Dit organisatieonderdeel is ingedeeld in cross-disciplinaire teams en hiervoor ben ik doorlopend op zoek naar talent.

Werkgeluk

Als Business partner werk ik samen met de Hiring Manager en bied ik deze een pallet aan mogelijkheden voor het werven van talent. Voor sommige functies is dit een uitdaging want ook wij hebben last van schaarste in de markt. Ik ben daarnaast ook een sparringpartner voor de sollicitant. De kandidaat is altijd op zoek naar werkgeluk maar wat betekent dit dan concreet en is dit te vinden bij NS? Eerlijkheid en transparantie tijdens het proces vind ik belangrijk, maar ook zaken als hoe bereid ik mij goed voor op het sollicitatiegesprek kan ik je bij helpen.

"Eerlijkheid en transparantie tijdens het proces vind ik belangrijk, maar ook zaken als hoe bereid ik mij goed voor op het sollicitatiegesprek kan ik je bij helpen."

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.