Verkoper, barista, Italiaanse kok, jij bent het allemaal! Aandacht, dát is waar het bij Julia’s om draait. Samen gaan we voor die glimlach, als team lukt het altijd. Benvenuto!
“Als een reiziger zegt: ‘Ik heb maar 5 minuten, lukt dat?’ Dan gaan wij natuurlijk supersnel aan de slag om op tijd de pasta te maken. Ik vind het heel leuk om lekker door te werken en dat kan met de snelheid van Julia’s.”
Julia's medewerker op station

Mathilde

Verkoopmedewerker Julia’s

Welkom in klein Italië

Genieten kan zo simpel zijn. Verse pasta onderweg, de lekkerste koffie van het station en de geur van basilicum. La dolce vita, dat zit in de kleine dingen. Samen met je famiglia zorg jij ervoor dat onze reizigers met een heerlijke pasta, focaccia, espresso of ontbijtje de trein halen. Even bijkomen met wat lekkers.

Example alt text

Zet de beste koffie met onze barista training

Example alt text

Flexibel werken: vroege shift of tot lekker laat?

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Julia's medewerkers

Croissantje of late pasta?

Vroege shift of tot lekker laat, wat past bij jou? Bij Julia’s ben je van vroeg tot laat welkom. Handig, want zo kun jij flexibel werken bij je studie, naast een andere baan, of helemaal fulltime. Binnen de kortste keren zet jij de lekkerste espresso’s met jouw nieuwe barista vaardigheden. Doorgroeien naar manager? Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Iedereen is welkom, bij jouw familie kan je helemaal jezelf zijn. Kom, schuif aan!

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.