Een intuïtief werkende kaartautomaat, wifi en televisieschermen in de trein, actuele reisinformatie en duizenden treinen die veilig en op tijd gepland worden; allemaal dankzij IT die heel reizend Nederland bereikt. Maar ook achter de schermen raken bijna duizend IT-systemen onze hele organisatie. Van CRM, tot logistiek en finance. Jij werkt aan slimme IT-oplossingen met een grote impact!

Innoveren met S/4HANA

Van het kopen van treinkaartjes en het aanpassen van abonnementen, tot inkoop, logistiek en finance; SAP vormt de rode draad in de complexe processen achter de schermen van NS. Door vol op S/4HANA in te zetten ligt er daarom een grote uitdaging voor jou en je 200 SAP-collega’s bij NS!

Jouw code voor honderdduizenden reizigers

Als developer bij NS zie je jouw werk overal terug; zonder onze interne processen rijdt er geen trein! Van het nóg strakker plannen van treinen tot het voorkomen van conflicten en treindigitalisering, er liggen volop uitdagingen voor jou als developer binnen NS.

Slim testen met automatisering

Onze IT móet betrouwbaar zijn. Als testprofessional bewaak jij de kwaliteit van onze IT en help jij jouw DevOps team vooruit. Waar kunnen we slim automatiseren of nieuwe technologieën inzetten? Dat is testen op topniveau.

Houd jij het overzicht?

Als jij houdt van complexe IT-puzzels, dan zit je bij NS op je plek! Als IT-architect houd jij het overzicht in een uitdagend IT-landschap met bijna duizend IT-systemen en geef jij richting aan onze DevOps teams. Welke systemen hebben we en wat is er nodig? Jij geeft richting aan de IT van morgen.

Haal het beste uit onze IT-teams!

Ben jij altijd op zoek hoe het nóg beter kan? En weet jij het beste uit jouw team te halen? Als lead binnen IT werk jij als expertise lead aan de talentontwikkeling van onze collega’s of ben jij als IT-lead verantwoordelijk voor de kwaliteit en het succes van onze DevOps teams. Jij werkt intensief samen op het grensvlak van business, IT en data.
IT medewerkers aan het werk bij NS

Werk met de nieuwste technologieën

IT helpt ons om antwoorden te vinden op de uitdagingen van de toekomst. Daarom zetten we vol in op agile en DevOps en werken we met de nieuwste technieken. Van 5G en process mining tot AI. Van begin tot eind is jouw team verantwoordelijk voor jullie (deel)applicatie. Nieuwe features kunnen dus snel live!

IT medewerkers aan het werk bij NS

Zonder jou rijdt er geen trein

Werken bij NS betekent altijd werken met impact. Want jouw werk zie jij overal. Van de kaartjes die gekocht worden, tot de incheckpoortjes en het veilig plannen van duizenden treinritten per dag; duizenden collega’s en honderdduizenden reizigers zijn afhankelijk van jouw expertise. Maak jij het verschil?

IT medewerkers aan het werk bij NS

Ruimte voor jouw unieke ideeën

Bij NS wordt agile en datagedreven werken steeds meer de standaard. Een transitie die niet over één nacht ijs gaat. Veel ideeën en nieuwe features liggen nog op de tekentafel. Bij NS liggen er daarom veel mogelijkheden voor jouw eigen inbreng en als jij een goed idee hebt, gaan we er misschien wel mee aan de slag!

IT medewerkers aan het werk bij NS

Jezelf blijven ontwikkelen

Het leukste aan werken bij NS? Je hebt duizenden IT-collega’s waar je van kunt leren. Door elkaars code te reviewen, met opleidingen, seminars en innovatie communities, maar ook door uitdagende projecten op te pakken die jou inspireren. Wij helpen jou om het beste uit jezelf te halen. Zo zijn we bij NS. Samen werken wij aan de reis van morgen. Wat maakt dat jij past bij NS? Check je match!

#IT

NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.