NS is een van de grootste vastgoedeigenaren en -beheerders van Nederland. En heeft zowel monumentale als hypermoderne panden. Met werkzaamheden als het maken van renovatieplannen voor monumentale stationshallen, je buigen over acute complexe onderhoudsvraagstukken en verduurzamingsopgaven, is geen dag hetzelfde. Zo draag jij bij aan een positieve reizigersbeleving.

Alles voor de beste beleving

Werken bij Vastgoed beheer en onderhoud betekent werken in een dynamische omgeving. Samen met ProRail en NS Stations is NS verantwoordelijk voor 400 stations. Zij vormen belangrijke schakels in het netwerk van het openbaar vervoer. En zijn belangrijke overstappunten voor onze reizigers.

Maar stations zijn meer dan alleen een plek om over te stappen. Het zijn visitekaartjes van NS en ProRail. Het resultaat van jouw werk zie je direct terug op het station.

Impact maken voor de reiziger

Adviseer en handel jij graag proactief? Dan past NS bij jou. Met de juiste vak deskundige inzichten, weet jij je collega’s te overtuigen van de meest duurzame oplossing.

Jij zorgt voor een technisch veilig station. Dat doe je door het opstellen van een onderhoudsjaarplanning en overleg met belanghebbende partijen zoals je collega adviseurs, stations management, ProRail en gemeenten. 

Je komt terecht in een dynamische omgeving, waarin je snel schakelt, omgaat met acute situaties, operationeel bijstuurt en de budgethouders voorziet van technisch hiervoor ben je veel onderweg.

Ontwikkeling

Het werkgebied is breed. Monumentaal Amsterdam Centraal, het gezellige station in Maastricht of het moderne station in Utrecht. En doordat er zo’n diversiteit aan gebouwen is, is er ruimte voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarin staat ambitie centraal. Waar je aan moet denken?

NS staat open voor jouw ideeën over innovatie om het werk nog slimmer te organiseren. Je bent meer dan welkom om hierin mee te denken. Wil jij je vakkennis op peil houden? Bij NS krijg jij de ruimte om trainingen te volgen. Zo kun jij optimaal aan het werk, met het meeste werkplezier.   

“Natuurlijk is het belangrijk dat de stations goed onderhouden blijven, maar het hoofddoel is altijd: de reiservaring voor iedereen zo aangenaam en vooral zo veilig mogelijk maken. En daar kan ik met mijn functie dagelijks aan bijdragen. Mijn werk is zo zichtbaar: Als ik het station uitloop en achterom kijk weet ik: ik ben trots dat ik voor dit station bij NS werk! "
bouwkundig projectleider, onderhoud gebouw

Javed

Werktuigbouwkundig adviseur

Zowel monumentaal als nieuwbouw

Je komt te werken binnen team Beheer en Onderhoud. Bij een vastgoedorganisatie van grote omvang en diversiteit aan gebouwen. Met zowel monumentale als vernieuwde vastgoed. Jouw vakkennis zet je in voor een veilig en duurzaam onderhoud voor nu én de toekomst. 

Example alt text

Goed salaris en goede werk-privé balans

Example alt text

Duizenden reizigers blij met jouw werk

Example alt text

Elke dag is anders

Op rolletjes

Elke dag al die treinen op tijd laten rijden. Je zou bijna vergeten hoeveel werk erbij komt kijken om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk op rolletjes loopt, zodat honderdduizenden mensen hun reis van A naar B kunnen afleggen. De documentaireserie "Op Rolletjes" biedt een unieke kijk op de dagelijkse operaties van één van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld.

Verhalen van onze mensen

NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.