Samen knallen, hard werken en nog harder lachen; als BOL-stagiair loop je mee als verkoopmedewerker in een van onze filialen op de gezelligste plek van Nederland, het station. Jouw werkdag vliegt voorbij! Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat komen duizenden mensen in jouw winkel. Voorraad vullen, kassa draaien, reizigers helpen; samen met een hecht team doe jij het allemaal. Zo doe je dus snel veel werkervaring op!
Stagiair AH to go
“Elke dag is anders en dat maakt het zo leuk. Het is heel gezellig, je voelt je echt op je gemak en op je plek in het team.”
Stagiair winkels station

Kimberly

Stagiaire

Veel doen, veel ervaring

Op het station is geen moment hetzelfde. Met zoveel mensen in jouw winkel leer je elke dag wel iets nieuws! Je werkt in een klein team en krijgt veel verantwoordelijkheid en afwisseling in je taken, waardoor je je blijft ontwikkelen. Zowel vakinhoudelijk, als persoonlijk. Je staat midden in alle processen en draait volop mee in de winkel. Bovendien werk je flexibel, zodat je naast je stage tijd overhoudt voor andere dingen. Vroege shift of tot lekker laat, wat past bij jou? Als stagiair bij onze winkels staat jouw ontwikkeling centraal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de vacatures, app ons via 06-30205440 of mail naar [email protected].

Example alt text

Stagevergoeding van €254,40 bij 40u p/m

Example alt text

Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Example alt text

Carrièrekansen bij NS

Stagiair Julia's station

Snel groeien bij NS

Ben je klaar met je stage? Dan heb je gelijk de kans om te starten als medewerker bij één van onze filialen. Bij een grote werkgever als NS met zoveel leuke winkels en honderden collega’s die altijd in beweging barst het van de doorgroeimogelijkheden. Zo groeien er regelmatig medewerkers door om uiteindelijk zelf een winkel te runnen!

#stages

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.