Bij NS hebben we technische klussen in overvloed. Met veel experts in eigen dienst kunnen we al een heleboel bereiken. Maar soms hebben we externe krachten nodig die specialistische kennis met zich meebrengen. Kennis om de best mogelijke kwaliteit te garanderen voor onze reizigers. Want als we iets doen, doen we het goed.
Interim en freelancer techniek NS

Belangrijk werk

De meeste tijdelijke technische klussen hebben een projectmatig karakter. Denk aan het duurzaam moderniseren van treinen door aerodynamica toe te passen of aan het herstellen van oude treinen tot ze weer rijklaar zijn. Of ben jij degene die luchtvaarttechniek toepast in onze Intercity’s? Als interim of freelance professional ligt de techniek bij NS aan je voeten.

Interim en freelancer techniek bij NS

Innovatieve technieken en oplossingen

Bij NS werk je als technisch specialist samen met je collega’s aan hoogwaardige technische oplossingen voor onze treinen. We blijven continu verbeteren, zorgen voor goed onderhoud en moderniseren treinstellen van binnen en buiten. Wij dagen je uit om met slimme oplossingen te komen, want techniek heeft bij NS nooit een eindstation.

Gegarandeerd op tijd betaald

Bij een grote werkgever als NS weet je waar je aan toe bent. Daarom krijg je bij ons gegarandeerd binnen 30 dagen na factuurdatum betaald. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk uurtarief. De afhandeling van onze contracten en betalingen verloopt via onze partner Fast Flex. Lees meer over onze werkwijze.

Freelance monteur

Schrijf je in en ontvang opdrachten

Ben jij één van deze vakspecialisten en wil je op de hoogte gehouden worden van onze tijdelijke technische opdrachten? Schrijf je dan in op onze marktplaats en ontvang automatisch een melding wanneer wij een nieuwe opdracht publiceren die past bij jouw expertise. 

Jouw droomopdracht in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale opdracht met onze alerts.

Wees er snel bij!

Interessante opdracht? Reageer direct om mee te gaan in het selectieproces. Op de hoogte blijven van onze tijdelijke opdrachten? Schrijf je dan in op onze marktplaats.

Techniek overleg NS