Achter al onze kaartautomaten, warehousing, retail en finance zitten complexe businessprocessen die worden ondersteund met SAP. Moeten alle abonnementen aangepast worden? Dat zie je direct terug in het nieuws. Samen met tweehonderd SAP-collega’s houd jij onze processen in beweging, ontwerp en bouw je nieuwe toepassingen en werk je aan complexe uitdagingen in een grote organisatie met veel ketenafhankelijkheden en stakeholders.
SAP specialisten bij NS

Leading in agile

Wij zetten vol in op SAP en migreren bedrijfsbreed naar een S/4HANA omgeving. In een dynamisch agile scrum devops team werk je in sprints van twee weken aan complexe vraagstukken. Hoe gaan we het realiseren? Waar kunnen we een standaardoplossing gebruiken en wat wordt maatwerk? Samen zijn we verantwoordelijk van begin tot eind. Van design tot ontwikkelen, testen en beheer. ‘We build it, you love it, you run it.’ Heb je een goed idee en kan je dit overbrengen op je team? Grote kans dat we daarmee aan de slag gaan.

“We werken met SAP S/4HANA, een Fiori frontend en SAP SRM, SAP GRC, SAP BI. Daarin lopen we voorop. Er is ruime mogelijkheid voor opleidingen en je hebt leuke collega’s. We zoeken elkaar echt op binnen onze eigen vakgebieden, wat enorm helpt om verder te komen.”
SAP Specialist Vincent NS

Vincent

SAP-security consultant

Blijven ontwikkelen

Wat je gaat doen? Alles wat je al kan en alles waarvan we denken dat je dat ook kunt. Een uitdaging, dat zeker. Maar er staat altijd een collega voor je klaar om je verder op weg te helpen. De SAP-community binnen NS is groot. De mogelijkheden om je te ontwikkelen, eindeloos. Met de nieuwste technieken als BRIM, C/4 en S/4HANA in de diepte, maar ook in de breedte als je dat wilt. Van CRM tot finance, van commercie tot warehousing, je raakt niet uitgekeken. Daarbij werk je lekker centraal op Utrecht CS. Thuiswerken? Ook dat is mogelijk. Met goede arbeidsvoorwaarden zoals extra verlof, gratis reizen en een uitstekend pensioen zit je goed bij NS.

SAP specialist bij NS
NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.