Snel een latte maken, broodjes in de oven of pasta in de pan. Waar je ook werkt als verkoopmedewerker op het station, jouw dag vliegt voorbij. Samen met je team ga je ervoor. Knallen! Nóg een reiziger die de trein haalt dankzij jullie snelle service.

Werken bij NS. Klinkt goed!

Winkelmedewerkers aan het werk in de Julia's
“De drukte op het station is heel mooi. Het ene moment ben je bezig met de spits, daarna kun je weer alles netjes maken. Elke dag is anders.”

Abraham

Verkoopmedewerker

Flexibele shifts van vroeg tot laat

Leuke collega’s, een gezellige omgeving en altijd nieuwe gezichten over de vloer. Als verkoopmedewerker is geen dag hetzelfde. Alles klaarzetten voor de spits, de vloer schoonmaken voor een gastvrije ontvangst en weer klanten helpen, op tijd voor de trein. Je werkt in een klein team en krijgt dus veel verantwoordelijkheid; samen pakken we alles aan. Bovendien werk je flexibel, van een vroege shift tot lekker laat. Wat past bij jou?

Example alt text

Gezellig samenwerken, lekker druk

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Example alt text

Tot 60% korting in onze winkels op het station

Hoe ziet jouw reis van morgen eruit?

Als verkoopmedewerker op het station blijf jij ook in beweging. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo word je goed ingewerkt door een buddy en krijg je toegang tot onze onboarding-app zodat je alles leert over het werken bij NS Retail. Ook heb je de kans om door te groeien, bijvoorbeeld met diverse cursussen en mbo-3 en -4 opleidingen als jij die ambitie hebt. Verkoopmedewerkers groeien regelmatig door om uiteindelijk zelf een winkel te runnen!

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.