NS zet vol in op agile om als wendbare organisatie snel in te spelen op de veranderende wensen van de reiziger. Als scrum master of agile coach inspireer jij je collega’s met het agile gedachtengoed en ben je gericht op het continu verbeteren van de organisatie. Van zowel de mensen, de processen, als de technologie. Samen met andere scrum masters help jij ons verder in onze agile transitie!
scrum masters overleggen

Uitdaging in agile

Als scrum master of agile coach zorg jij voor een optimale samenwerking tussen je teamleden en de stakeholders, volgens het scrum framework en agile principes. Jij faciliteert, coacht en mentort één of twee teams naar een hoger volwassenheidsniveau om zoveel mogelijk waarde toe te voegen en doelstellingen te behalen. Gaat er iets mis? Hoe kan het beter? Heeft de oplossing effect gehad en is het probleem verholpen? Jij maakt verbeteringen en belemmeringen bespreekbaar, coacht teamleden scherp op gedrag en verwachtingen en monitort de voortgang. Jij biedt de teams informatie, tools of nieuwe ideeën om de manier van werken naar een hoger plan te brengen. Zo blijven we leren van, met en door elkaar!

“Veel wat van NS op de radio of tv komt, is van mijn team. Maar er zijn zoveel andere afdelingen: van online platformen tot de NS Reisplanner app, van slim onderhoud tot big data; die diversiteit maakt het werken bij NS zo interessant en afwisselend!”

René

Scrum master

Scrummaster

Ontwikkel jouw expertise

Binnen een grote organisatie als NS werken vele scrum masters met allerlei expertises, zodat jij alle ruimte hebt om te sparren, beter te worden en te groeien. Als jij je ergens in wilt verdiepen, is er altijd wel iemand om van te leren. Daarom kom jij bij ons scrum master gilde waar je samen met jouw collega’s kennis kunt uitwisselen en kunt sparren over innovatieve oplossingen. Loop jij in jouw team ergens tegenaan? Samen lossen we het op. Heb jij een succesvolle oplossing? Daar help jij jouw collega’s mee verder!

Wat kies jij?

Bij NS zijn we altijd in beweging. We innoveren continu, in onze technologie en processen. Zo zetten we vol in op Continuous Delivery en DevOps en brainstormen we vernieuwende oplossingen met state of the art technologieën. Als scrum master of agile coach wacht er daarom altijd weer een nieuwe uitdaging op je. Elk project, elk team en elke afdeling heeft weer een andere dynamiek. Bij NS raak je dus nooit uitgeleerd!
Scrum master bij NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.