Op meer dan 400 stations in Nederland zorgen onze medewerkers elke dag dat het onze reizigers aan niets ontbreekt. Van uitstekende service tot het zorgen voor een veilig gevoel op de perrons en in de stationshal. Samen werken we aan de reis van morgen. Die begint vandaag bij jou.

Jij bent er voor onze reizigers

Van de verkoopbalie tot de kaartautomaat en de perrons, als servicemedewerker begroet jij onze reizigers met een glimlach en help je ze verder op weg. In de spits, op rustige momenten of tijdens evenementen; met jouw persoonlijke service ben jij hét gezicht van NS.

Veilig verder op weg

Een treinreis moet niet alleen prettig en gemakkelijk zijn, maar ook veilig. Reizigers verder op weg helpen, alert signaleren wat er op het station gebeurt en soms ook ingrijpen bij calamiteiten. Als medewerker Veiligheid & Service ben je altijd zichtbaar op het station en ben je er voor iedereen.

Een goede reis begint bij jou

Fijne, toegankelijke stations waar onze reizigers zich altijd op hun gemak voelen; als operationeel manager breng jij de mensen, teams en processen bij elkaar en in beweging om dit voor elkaar te krijgen. Jij haalt het beste uit jouw team voor een gastvrije ontvangst van onze reizigers!

Jij maakt Nederland duurzaam bereikbaar

Bij onze fietsenstalling zorg jij voor een warm welkom. Voor heel veel mensen. Want 42% van onze treinreizigers maakt gebruik van onze fietsenstallingen. Om de reis te vervolgen met een OV-fiets, of om hun fiets veilig te stallen of om hun fiets te laten repareren. Als fietsenmaker of servicemedewerker zorg jij voor een fijne reis van fiets tot trein én andersom.

Zorg voor technisch veilige en goed onderhouden NS Stations

NS is een van de grootste vastgoedeigenaren en -beheerders van Nederland. Zowel monumentaal als hypermoderne panden. Met werkzaamheden als het maken van renovatieplannen voor monumentale stationshallen, je buigen over acute complexe onderhoudsvraagstukken en verduurzamingsopgaven, is geen dag hetzelfde. Zo draag jij bij aan een positieve reizigersbeleving.
NS collega's aan het werken op het station
"Ik werk het ene moment bij het loket of de servicebalie, het volgende help ik reizigers met een beperking in en uit de trein, verstrek ik informatie over vertraging en vertrektijden, of help ik reizigers bij het in- en uitchecken of bij de kaartautomaat. Die afwisseling houdt mijn dagen divers en uitdagend."
Servicemedewerker bij NS

Priscilla

Servicemedewerker

Altijd in beweging

Of je nou reizigers verder op weg helpt als servicemedewerker of als medewerker Veiligheid & Service zorgt voor een veilig gevoel op onze stations en in onze treinen, jouw werkdag is nooit hetzelfde. Samen met jouw collega’s sta je klaar voor de reiziger en maak jij elke dag het verschil. Ook in jouw carrière blijf je altijd in beweging, want bij ons krijg je alle ruimte om door te groeien en verder te leren.

#Station

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.