In een handomdraai bak jij de lekkerste pizza’s en lasagne af, bereid je broodjes en zet je échte Italiaanse koffie. Gaan voor die glimlach, lekker verdienen, vroeg of laat. Dát is de gezelligheid van klein Italië op het station. Benvenuto bij Luca’s!
“Ik krijg nooit genoeg van de dynamiek van een station. Geen dag is hetzelfde, reizigers wisselen elkaar heel snel af en toch kun je erg gastvrij zijn. Binnen een minuut weet ik hoe het met een reiziger gaat en hoe ik zijn of haar dag nog beter kan maken. En we hebben supergoede koffie, heerlijke broodjes en nu dus te gekke pizza's!”

Harry

Winkelmanager Luca’s Zwolle

Welkom in klein Italië

Bij Luca’s geef jij alleen of samen met een collega je eigen draai aan de Italiaanse gastvrijheid. Dat is niet alleen uitdagend, maar ook gezellig! Daarnaast werk je flexibel, zodat je tijd overhoudt voor bijvoorbeeld je studie. Jij leert binnen de kortste keren de kneepjes van het vak. Zo krijg je een barista training en kun je leren en doorgroeien on the job. Kom jij bij la famiglia?

Example alt text

Van pizza tot espresso, jij doet het allemaal

Example alt text

Flexibel werken: vroege shift of tot lekker laat?

Example alt text

Al na 7 maanden kans op een vast contract

Kijkje in de keuken

Nieuwsgierig hoe het is om bij Luca's te werken? Demi, assistent winkelmanager bij Luca's, vertelt wat zij allemaal doet en wat het werk voor haar zo leuk maakt: "Soms kijken klanten blij verrast: Wat fijn, is het nu al klaar? Ik had zo'n zin in een bak koffie!" Lees ook het verhaal van Harry, winkelmanager bij Luca's in Zwolle.

#Winkels

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.