In onze fietsenstalling zorg jij voor een warm welkom. Voor heel veel mensen. Want 42% van onze treinreizigers maakt gebruik van onze fietsenstallingen. Om de reis met een OV-fiets te vervolgen, een fiets veilig te stallen of om een fiets te laten repareren. Als fietsenmaker of servicemedewerker bij NS zorg jij voor een fijne reis. Van fiets tot trein én andersom.

Visitekaartje van NS

Bij NS werk je samen. En sta je op de plek waar mensen je nodig hebben. Je helpt reizigers bij het in- en uitchecken, het huren van een OV-fiets, je beantwoordt vragen en je maakt een fiets weer rijklaar. Met jouw servicegerichtheid bezorg je elke keer opnieuw een lach op het gezicht van onze reizigers. Jij geeft hen een veilig gevoel.

Service voor de reiziger

Wij willen Nederland duurzaam bereikbaar maken. En daar dragen onze fietsenstallingen en OV-fietsen aan bij. Het is gezond, klimaatneutraal en het is betaalbaar. Onze reizigers beoordelen onze fietsenstallingen met een 8,3. En daar draag jij aan bij. Want jij zorgt voor een soepele overgang van de fiets naar de trein. 

Wij leren jou het vak

Wanneer je komt werken bij NS Fiets, word je goed ingewerkt. Jouw unitleider begeleidt je en je krijgt een bhv-cursus en klantgerichtheidstraining. Zo ben je klaar om van jouw baan een succes te maken.

Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom is er ruimte om door te groeien. En krijg jij de ruimte en tijd om je werk goed te doen.

Kijk mee met Marcel

Ben je servicemedewerker, fietsenmaker of unitleider? We helpen de reiziger verder op pad. Zoals Marcel.

Marcel zorgt er als servicemedewerker fietsenstalling voor dat iedereen zich geholpen voelt en vlot de reis kan voortzetten. "Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik iemand kan verder helpen." Tijdens het assisteren van reizigers bij de incheckpoortjes, maakt hij een praatje en hoort hij veel mooie verhalen. Bekijk nu de video.

Example alt text

35% toeslag voor onregelmatige uren

Example alt text

8% vakantiegeld

Example alt text

BHV training en klantgerichtheid

Jay vertelt…

Echt kunnen bijdragen

"Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk in de fietsenstalling zo leuk. Ik herstel zowel OV-fietsen als fietsen van reizigers. Omdat we de fietsonderdelen al op de locatie hebben liggen, kunnen we de fiets meestal dezelfde dag nog repareren. Zo kan de reiziger aan het einde van de dag de fiets alweer ophalen.

Ik ontmoet veel blije reizigers en dat maakt mijn werk zo leuk. Net als dat ik bijdraag aan een duurzaam bereikbaar Nederland."

werken bij fietsenstallingen

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.