Met meer dan duizend collega’s werken we samen aan de meest mooie en innovatieve IT- & digital projecten om de best denkbare service te bieden. Voor onze reizigers, maar ook voor talloze collega’s. Van het ontwikkelen van een nieuwe feature in de NS-app tot het vinden van unieke data innovaties, het ultieme UX-design voor onze platformen of het functioneel beheer van onze werkplekken. Ga jij als freelancer of interim professional bij Digital of IT de komende maanden of zelfs jaren op zoek naar gebruiksvriendelijke oplossingen met impact?
Interim en freelancer IT NS

Blijvende indruk

Ook al werk je tijdelijk bij NS, je werkt altijd aan de toekomst. Van NS én die van jezelf. Jouw werk heeft invloed op honderdduizenden mensen. Op ons kantoor, in onze winkels en natuurlijk op en rond het spoor en stations. Dankzij IT & Digital staan we met elkaar in verbinding. Jij laat een blijvende indruk achter.

Interim en freelancer IT NS

Werk met de nieuwste technologieën

Bij NS wordt agile en datagedreven werken steeds meer de standaard. Daar kunnen we jou als interim professional of freelancer goed bij gebruiken! Veel ideeën en nieuwe features liggen nog op de tekentafel en we innoveren continu. Je krijgt bij ons veel vrijheid en ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief.

Interim en freelancer NS

Gegarandeerd op tijd betaald

Bij een grote werkgever als NS weet je waar je aan toe bent. Daarom krijg je bij ons gegarandeerd binnen 30 dagen na factuurdatum betaald. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk uurtarief. De afhandeling van onze contracten en betalingen verloopt via onze partner Fast Flex. Lees meer over onze werkwijze.

Interim en freelancer IT NS

Vind je plek in de enorme IT-organisatie van NS

Ben jij onverslaanbaar als developer, UX-designer, de drijvende kracht voor jouw DevOps team als scrum master of product owner of werk jij aan innovatie als freelance security specialist, data scientist of IT-architect? Wat jouw specialisme ook is, jij werkt vanaf dag één volop mee aan oplossingen met impact.

Jouw droomopdracht in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale opdracht met onze alerts.

Wees er snel bij!

Interessante opdracht? Reageer direct om mee te gaan in het selectieproces. Op de hoogte blijven van onze tijdelijke opdrachten? Schrijf je dan in op onze marktplaats.

Interim en freelancer IT NS