Bij NS doen we aan TreinTechniek. Als technisch specialist werk je samen met je collega’s aan hoogwaardige technische oplossingen voor onze treinen. We blijven continu verbeteren, zorgen voor goed onderhoud en moderniseren treinstellen van binnen en buiten. Wij dagen je uit om met slimme oplossingen te komen, want techniek heeft bij NS nooit een eindstation.

Onderhoud, reparatie en innovatie

Maak jij het mogelijk dat onze reizigers in een veilige en comfortabele trein stappen? Werken als monteur bij NS gaat verder dan onderhoud en het herstellen van kapotte treinen. Jouw kennis is hard nodig om onze werkprocessen te verbeteren en slimme oplossingen te bedenken voor de reis van morgen.

De techniek van morgen

Treinen ombouwen naar moderne en duurzame treinen met state-of-the-art technology; door de digitalisering liggen er volop uitdagingen voor jou om creatief mee te denken in jouw vakgebied! Samen werken wij aan de trein van morgen.

Verantwoord innoveren

750 treinstellen met een waarde van miljarden euro’s; en we blijven investeren in modernisering en digitalisering, zodat we de reis voor onze reizigers nóg comfortabeler kunnen maken. Als assetmanager zorg jij er niet alleen voor dat dit veilig en volgens de regels gebeurt, maar weeg je dit ook af tegen aanvaardbare kosten en risico’s.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Een veilige treinreis, verantwoord werken en een onbezorgde dienstverlening van kwaliteit. Als QHSE-adviseur vertaal jij de dagelijkse operatie van je collega’s in veilig en procesgericht werken, breng je risico’s in kaart en geef je advies over procesverbeteringen. Samen bouwen we aan een lerende organisatie waar alles goed geregeld is!

Zorgen voor een geoliede machine

Het ene moment werk je aan technische verbeterprojecten, het andere moment sta jij klaar voor je team op de vloer. Van onze engineers tot de monteurs, jij haalt het maximale uit je medewerkers en zorgt voor een geoliede machine. Samen zorgen we ervoor dat onze treinen snel weer kunnen rijden!

Neem alvast een kijkje op jouw toekomstige werkplek!

Wil jij je verder ontwikkelen?

Waar je ook bent in je technische loopbaan, bij NS krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met opleidingen én doorgroeimogelijkheden. Van cursussen en bijscholing tot een mbo of hbo opleiding, NS betaalt jouw volledige studiekosten. Zo kun je beginnen als trainee of of monteur in opleiding bij onze TechniekFabriek en doorgroeien tot hoofdmonteur, engineer of misschien wel plantmanager! De route? Die bepaal jij!

Monteur NS

Een plek waar je jezelf kan zijn

Waar gaat jouw reis van morgen naartoe? Bij een grote werkgever als NS zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals zorgen we samen voor kwaliteit en blijven we innoveren. Welke achtergrond je ook hebt, jouw unieke inbreng helpt ons vooruit. Wat maakt dat jij past bij NS? Check je match!

Jouw werk rijdt door heel Nederland

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Example alt text

Jaarcontract met zicht op een vast contract

Werk met innovatieve technieken

Neem alvast een kijkje op jouw toekomstige werkplek!

#Techniek

Vacature alert NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke job alerts.