Van nieuwe IT-oplossingen die het mogelijk maken om onze treinen nóg strakker te plannen tot wifi in de trein en actuele reisinformatie binnen tien seconden. Als developer werk jij aan systemen die NS achter de schermen laten draaien. Dat zijn vaak hele complexe IT-puzzels, met een grote impact! Daarom zetten we vol in op agile teams, innovatieve technieken met continuous delivery. En jouw expertise, want bij NS raak je niet uitgeleerd!

Agile werken aan IT met impact

In een agile team met een product owner, scrum master, developers, architecten en data analisten ga je in korte sprints op zoek naar de beste oplossing voor user stories uit de organisatie. Hoe maken we de meeste impact? En hoe geef jij dat als developer technisch vorm? Samen met je team ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor jullie (deel)applicatie. Er is dus alle ruimte voor jouw ideeën. Dankzij continuous integration en continuous delivery kan je bovendien lekker vaart maken. 

Developer bij NS
"Ik werk aan een applicatie waarmee planners de dienstregeling plannen en treinen door heel Nederland kunnen laten rijden. Het leuke is dat de gebruikers met onze software inzicht krijgen in evenementen die op korte termijn plaatsvinden, zoals een Grand Prix, concert of voetbalwedstrijd, en zo de treinen op de juiste manier kunnen plannen."

Ben

Developer

Waar ligt jouw interesse?

Ben jij onverslaanbaar in C#, dé persoon voor Docker in Amazon Web Services of ga jij liever front-end aan de slag met React? Wat jouw expertise ook is, bij NS werk je in een team met enthousiaste developers aan de reis van morgen. We zijn veel aan het pionieren, dus kijken we vaak met elkaar mee. Wat kan er nóg beter? Door elkaars code te reviewen maar ook door kennis te delen op seminars. Zo zit jij als developer altijd op de leading edge, en het einde is nog lang niet in zicht. Kies je project!

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.