Hoe kunnen we onze treinen moderniseren met nieuwe technieken? En wat is de beste manier om onze werkprocessen in te richten? Misschien kun jij het ons vertellen. Als stagiair(e) in de techniek ga je namelijk meteen volop aan de slag in de praktijk. Zo loop jij straks tussen treinen vol innovatieve technologie om je te verdiepen in complexe vraagstukken. Van onderhoud, herstel en revisie, tot de digitalisering van ‘oudere’ modellen. Jij bent verzekerd van een uitdagende stage met impact. Want zonder treinen, geen NS.
stagiairs techniek
"De mogelijkheden binnen NS zijn eigenlijk oneindig. Of je nu een snuffelstage wil doen, wil meewerken of een afstudeerstage wil doen. Je kunt je eigen opdracht invullen en daar je eigen draai aan geven en verantwoordelijkheid voor nemen."
Stage techniek NS

Kimberly

Stagiaire

Veel doen, veel ervaring

Als stagiair(e) in de techniek lever jij een serieuze bijdrage aan de trein van morgen en de processen bij onze onderhoudsbedrijven. Want of je nu op zoek bent naar een snuffel-, meewerk- of afstudeerstage, je kunt direct aan de slag. Je denkt mee met elektrotechnische vraagstukken, stelt beleid op of ontwikkelt een praktisch stappenplan om aan de juiste normen te voldoen. Hoe groot of hoe klein je het wilt maken, wij zorgen voor een stage die bij je past en het resultaat van jouw werk zie je elke dag weer door Nederland rijden. Zelfstandig werken aan een uitdagend takenpakket, zelf je dag indelen en meteen échte praktijkervaring opdoen. Jij maakt direct impact, op al jouw nieuwe collega’s en honderdduizenden reizigers. Werk jij mee aan de reis van morgen?

Example alt text

Een stagevergoeding van €350 - €500

Example alt text

Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Example alt text

Kans op een baan bij NS

Groeien zoals jij wilt

Met een stage bij NS werk je mee aan een duurzame toekomst voor reizend Nederland. Maar je hebt ook gelijk een mooie grote werkgever op je cv en leert allerlei nieuwe mensen kennen die je verder helpen met je carrière, van je collega’s tot afdelingsmanagers en je nieuwe vrienden van onze stagevereniging. Voel jij je helemaal op je plek bij NS? Dan kan je na je opleiding misschien wel direct bij ons aan de slag. Bijvoorbeeld als engineer of in een kwaliteitsfunctie binnen de techniek. Bij NS investeren we in jouw talent, want jouw nieuwe ideeën vormen de oplossing voor de vraagstukken van de toekomst!

#stages

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.