Wil jij weten wat NS voor jou kan betekenen? Hoe wij voor onze mensen zorgen? En waarom werken bij NS zo leuk is? Maak op een leuke, informatieve én vrijblijvende manier kennis met NS. Als werkgever en als opleider. NS is er voor iedereen.
Events NS

8,2

Gemiddelde beoordeling eerdere events

Onze evenementen

TechniekFabriek

Open Dag TechniekFabriek Amsterdam 28 mei 2024

Op zoek naar een vervolgopleiding en lijkt monteur worden je wel wat? Schrijf je in voor onze open dag en ontdek of de opleiding bij je past!

Trein

Trainingsochtend Conducteurs Rotterdam & Den Haag

Ervaren hoe het is om te werken als conducteur in Rotterdam of Den Haag? Kom langs bij de Trainingsochtend en ontdek of het werk bij jou past!

Trein

Trainingsochtend Veiligheid & Service Rotterdam

Ervaren hoe het is om te werken als medewerker Veiligheid & Service in Rotterdam? Kom langs bij de Trainingsochtend en ontdek of het werk bij jou past!

Trainingsochtend Conducteurs Dordrecht

Ervaren hoe het is om te werken als conducteur in Dordrecht? Kom langs bij de Trainingsochtend en ontdek of het werk bij jou past!

Trein

Trainingsochtend Conducteurs Utrecht

Wil jij ervaren hoe het is om te werken als conducteur in Utrecht? Kom langs bij de Trainingsochtend en ontdek of het werk bij jou past.

Trein

Trainingsochtend Conducteurs Lelystad

Wil jij ervaren hoe het is om te werken als conducteur in Lelystad? Kom langs bij de Trainingsochtend en ontdek of het werk bij jou past.

Meet & Greet Machinisten

Meer weten over de bijzonder baan van een machinist? Kom langs bij de online Meet & Greet en ontdek of de baan iets voor jou is!

Trein

Trainingsochtend Veiligheid & Service Utrecht

Ervaren hoe het is om te werken als medewerker Veiligheid & Service in Utrecht? Kom langs bij de Trainingsochtend en ontdek of het werk bij jou past!

TechniekFabriek

Schrijf je in voor de TechniekFabriek

Volg onze mbo2-opleiding tot monteur mechatronica

Vrijblijvend kennismaken

NS monteur kennismaking

Vrijblijvende kennismaking monteurs

Nog niet solliciteren voor de functie van monteur? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Samen kijken we wat er allemaal mogelijk is. Loop bijvoorbeeld een dag mee.
NS winkels

Vrijblijvende kennismaking (assistent) filiaalmanager

Nog niet solliciteren voor de functie van (assistent) filiaalmanager? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Samen kijken we wat er allemaal mogelijk is. Loop bijvoorbeeld een dagdeel mee.
Meelopen Veiligheid & Service

Meelopen Veiligheid & Service Amsterdam

Wil jij weten wat de functie van medewerker Veiligheid & Service op Amsterdam Centraal inhoudt? Kom een keer meelopen in de praktijk met onze medewerkers Veiligheid & Service.

Evenementen waar je NS ook kunt vinden

Je hoeft niet naar een NS-event te gaan om kennis te maken met NS. We staan ook op andere events. Kom langs en maak kennis met onze recruiters die je alles vertellen over jouw toekomstige baan of opleiding. Benieuwd waar we binnenkort staan? Je vindt jouw event hieronder.
Op dit moment zijn er geen evenementen waar NS aanwezig is.

Ervaringen van bezoekers

NS vacature alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste events?

Registreer je via de vacature alert knop hieronder om updates te krijgen over toekomstige events. Voor vragen over onze events kun je contact opnemen met [email protected].