Benieuwd hoe het is om te werken als Medewerker Veiligheid & Service? En woon je in de regio Amsterdam? Kom langs bij de Trainingsochtend op 24 mei en ervaar of dit werk bij jou past!
Een treinreis moet niet alleen prettig en gemakkelijk zijn, maar ook veilig. Om die veiligheid te kunnen garanderen, zijn servicegerichte collega’s hard nodig. Als medewerker Veiligheid & Service ben je altijd zichtbaar op het station en ben je er voor iedereen. Soms op het gebied van handhaving om in te grijpen bij calamiteiten, soms om reizigers verder op weg te helpen en toezicht te houden op het station.

In het kort:

  • Wat: volg trainingen met Medewerkers Veiligheid & Service (keuze volgt na inschrijving)
  • Wanneer: vrijdag 24 mei van 10.00 tot 13.00 uur
  • Waar: kantoor NS op Amsterdam Centraal Station (adres volgt na inschrijving)
Voor wie is deze trainingsochtend?
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Amsterdam vandaan (met je eigen vervoer). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Medewerker Veiligheid & Service worden op standplaats Amsterdam? Dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het event?
We heten je graag van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. De ochtend start met een korte uitleg over de verantwoordelijkheden van een Medewerker Veiligheid & Service. Ook ontvang je informatie over de opleiding en delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces. Dan is het aan jullie! Tijdens verschillende trainingen maak je kennis met het vak. 
Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we ter plekke jouw sollicitatie!
Interesse in het werk? Bekijk vast de vacature Medewerker Veiligheid & Service Amsterdam | Werken bij NS. Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze Medewerker veiligheid en service | Werken bij NS informatiepagina.