Benieuwd hoe het is om te werken als conducteur? En woon je in de regio Rotterdam/Den Haag? Kom langs bij de  Trainingsochtend Conducteurs op 31 mei 2024 en ervaar of dit werk bij jou past!

Als conducteur reis je door het hele land en ben je hét gastvrije gezicht op onze treinen. Maar wist je dat een conducteur nog veel meer doet? Van het sluiten van de deuren tot het omroepen in de trein. Tijdens de Trainingsochtend krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan. 

In het kort:

  • Wat: Volg trainingen met conducteurs 

  • Wanneer: vrijdag 31 mei 2024 van 10.00 tot 13.00 uur 

  • Waar: Kantoor NS nabij Rotterdam Centraal Station (adres volgt na inschrijving)

Voor wie is deze Trainingsochtend?

  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Rotterdam of Den Haag vandaan (met je eigen vervoer). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.

  • Conducteur worden op standplaats Rotterdam of Den Haag? Dat lijkt je wel wat!

Wat kan ik verwachten van het event?

We heten je graag van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. De ochtend start met een korte uitleg over de verantwoordelijkheden van een conducteur. Ook ontvang je informatie over de opleiding tot conducteur en delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces.

Dan is het aan jullie! Alle deelnemers mogen twee trainingen volgen:

  1. Elke dag is anders. Een conducteur en acteur laten in een allerlei rollenspellen zien wat je mee kunt maken in de trein (en hoe een conducteur dan handelt!)

  2. Kies voor een rondleiding over het station en krijg een goed beeld van de dynamische omgeving. Ervaar de drukte op het station en leer zo alle werkzaamheden kennen.
  3.  Omroepen , hoe werkt dat en wat vertel je allemaal? Een conducteur legt het je allemaal uit. Zelf ook eens proberen? Dat kan! 

Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we ter plekke jouw sollicitatie! 

Interesse in het werk? Bekijk vast de vacatures Conducteur Rotterdam | Werken bij NS en Conducteur Den Haag | Werken bij NS. Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.