Van de Randstad met hoge snelheid naar buitenlandse steden; jij staat als trainmanager Eurostar klaar voor onze reizigers op weg van en naar Londen of Frankrijk. Jij bent het visitekaartje op de trein en zorgt voor een comfortabele reis voor onze internationale reizigers. Van een veilige en nette trein tot het beantwoorden van vragen in de trein en op het perron.

Heb jij het in je?

Als trainmanager Eurostar heb jij veel verantwoordelijkheid. Jij zorgt voor een fijne en veilige reis, coördineert het personeel en bent het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten. Dankzij jou vertrekt de Eurostar op tijd naar Londen of Frankrijk. En met deze kwaliteiten gaat jou dat zeker lukken!
Trainmanager Eurostar groet reiziger

Je werkt graag samen

Als trainmanager Eurostar ben jij onderdeel van een hecht team. Samen gaan we ervoor: de beste service voor onze reizigers zodat zij blijven kiezen voor NS International! Op de trein werk je nauw samen met jouw collega-trainmanager. Voor, tijdens en na de reis staan jullie klaar voor onze reizigers. Afwisselend ben jij ook het aanspreekpunt voor de machinist en verantwoordelijk voor de omroepen in de trein. De trein veilig en op tijd laten rijden, dat doen we samen.

Servicegericht

Jij bent in je element als je reizigers kan helpen. Met een glimlach beantwoord je moeiteloos vragen in het Nederlands en Engels. Verdwaalde blik? Jij bevestigt dat ze goed zitten. Heeft iedereen zijn jas aan? Dan vraag jij of de airco iets lager moet. Samen zetten we een fijne ervaring neer voor onze reizigers. Met jouw warme en open karakter en aangeboren talent voor service zit jij goed als trainmanager Eurostar!

Leergierig

Op de Eurostar rijd je als trainmanager tot Brussel of naar Frankrijk. Je krijgt te maken met Belgische spoorweg veiligheidsregels, geavanceerd materieel en reizigers uit verschillende landen. Daarom is het belangrijk dat je leergierig bent. Passen al deze kwaliteiten helemaal bij jou? Dan stomen wij jou in 4 tot 6 maanden helemaal klaar met een betaalde opleiding.
Example alt text

Werk samen in een leuk en hecht team

Example alt text

Jouw service maakt van elke reis een beleving

Example alt text

Goed salaris en onregel- matigheidstoeslag

Wil je weten hoe het is om trainmanager te zijn?

Trainmanagers Eurostar trein

Kom jij bij ons team als trainmanager Eurostar?

NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.