Op hoge snelheid bestuur jij het Benelux materieel en zorg jij ervoor dat onze reizigers comfortabel en op tijd op hun bestemming in Brussel aankomen. Uitdagend, want je hebt te maken met andere wet- en regelgeving en veiligheidssystemen. Lunchen met je collega’s in Brussel of overnachten en met de ochtendtrein weer terug. Jij bent verzekerd van een afwisselende, uitdagende baan met de mooiste uitzichten en het tofste kantoor, dat verveelt nooit!
Example alt text

Goed salaris en onregel- matigheidstoeslag

Example alt text

Met hoge snelheid over de grens

Example alt text

Elke dag de mooiste uitzichten

De kwaliteiten van een machinist

Ander materieel, de beste service en de wetgeving, gebruiken en talen van verschillende landen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als machinist IC Brussel? Naast ervaring als volledig bevoegd machinist (met een geldige vergunning) heb jij deze kwaliteiten:

Machinist op topniveau

Ander materieel, de beste service en de wetgeving, gebruiken en talen van verschillende landen. Als machinist IC Brussel moet je wel wat in huis hebben! Naast 2 jaar ervaring als volledig bevoegd machinist (met een geldige vergunning) heb jij deze kwaliteiten:

Je bent verantwoordelijk

Als machinist IC Brussel heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de veiligheid en het comfort van reizigers en het boordpersoneel. Daarbij is het belangrijk dat je erg punctueel bent: jij zorgt dat de trein op tijd vertrekt en aankomt, volgens de (veiligheids)regels in Nederland en België.. Daarnaast kun je zelfstandig werken, bijvoorbeeld voor de dagelijkse controle, het gereedmaken en de aan- en afvoer naar het rangeerterrein.

Proactieve service

Als machinist IC Brussel ben je nooit zomaar een machinist. Jij staat aan het hoofd van Europa’s meest geliefde reiservaring. Binnen Nederland of over de grens; jij kent de weg en staat klaar voor je passagiers. Jij neemt initiatief als aanspreekpunt op de perrons, voor, tijdens en ná de reis. In een klein en hecht team weet jij het verschil te maken!aat aan het hoofd van Europa’s meest geliefde reiservaring. Binnen Nederland of over de grens; jij kent de weg en staat klaar voor je passagiers. Jij neemt initiatief als aanspreekpunt op de perrons, voor, tijdens en ná de reis. In een klein en hecht team weet jij het verschil te maken!

Je wilt ervoor gaan!

Als machinist IC Brussel rijd je met het Benelux materieel op hoge snelheid en heb je te maken met de Belgische spoorwegveiligheidsregels en reizigers in diverse talen. Daarom volg je in 4 maanden tot een jaar tijd diverse uitdagende opleidingen die jouw horizon verbreden. Ben jij gemotiveerd om de opleiding te volgen en passen deze kwaliteiten helemaal bij jou? Dan horen we graag van je!

Wil je weten hoe het is om machinist IC Brussel te zijn?

Machinist IC Brussel

Klaar voor de uitdaging als machinist IC Brussel?

NS vacature alert

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.