"Ik ontdekte al snel dat er heel veel is dat ik nog kon leren."

Android Developer Colin

Colin NS
Colin (30) werkt als Android Developer aan de NS app. Hij vertelt: “Ik werk aan het domein kaartjes verkoop binnen de app, zodat reizigers eenvoudig een treinkaartje kunnen kopen.” Drie jaar geleden maakte hij de overstap van een zorgverzekeraar naar NS. En dat pakte voor hem goed uit. “Ik dacht dat ik al veel wist, maar bij NS dacht ik: I need to step my game up.”
“Ik ontdekte al snel dat er heel veel is dat ik nog kon leren. Er werken zoveel mensen bij NS, dus er is ook ontzettend veel expertise in huis. Heel fijn, want zo leer ik elke dag wel iets bij en blijf ik mezelf ontwikkelen. Een ander voordeel is dat ik gratis met de trein reis en regelmatig thuis kan werken. Dat geeft veel flexibiliteit en scheelt reistijd, want ik kan de spitsmomenten ontwijken.”
Naast het ontwikkelen en van de NS app, draagt Colin graag zijn steentje bij aan het promoten van NS als werkgever. “Omdat ik zelf enthousiast ben over mijn baan, werk ik graag mee aan dit soort interviews. Eerder was ik ook te horen in de NS-podcast en werkte ik mee aan een coole promotiecampagne om IT’ers te werven. Allemaal erg tof om naast mijn werk te doen.”
Wil jij jezelf ook nog verder ontwikkelen? Bekijk dan hier onze vacatures!
Jobalert NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.