Als medewerker van AH to go sta je midden in de samenleving. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat duizenden reizigers snel weer verder kunnen. Dat harde werken waarderen we. Die waardering krijg je terug in de vorm van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Al deze voorwaarden kun je terugvinden in de VGL cao. Op deze pagina is een deel van deze arbeidsvoorwaarden voor je vertaald, van formele, juridische taal naar begrijpelijke informatie.

Je verdient het

Bij NS verdien je een goed salaris. In de vacatureteksten communiceren wij in de meeste gevallen het maximale salaris op basis van een 40-urige werkweek of je kan gebruik maken van onze salariscalculator. Daarmee kun je jouw salaris per uur berekenen. Dit doe je door je leeftijd en het aantal uren dat je per week wilt werken in te vullen.

Extra rechten

  • Als je op maandag t/m zaterdag tussen 22:00 en 06:00 uur werkt krijg je 50% toeslag
  • Als je op zondag werkt krijg je 50% toeslag
  • Als je op feestdagen werkt krijg je 100% toeslag
  • 60% korting op diverse winkels op het station.
  • Natuurlijk 8% vakantiegeld (bij een all-in salaris is dit al inbegrepen).
  • Na je eerste contract van 7 maanden, kun je een vast contract krijgen.
  • Afhankelijk van je contract kun je ervoor kiezen om overuren direct uit te laten betalen.

Privé- en werkbalans

Bij NS Retail bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken, met een maximum van 40 uur per week. Of je nu meer of minder uren wilt werken, we streven ernaar om je werk zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw behoeften.
Als onderdeel van ons aanbod krijg je 192 uur vakantie op basis van een fulltime dienstverband, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Bovendien zijn er op bijna alle NS-locaties stilteruimtes beschikbaar. Deze ruimtes bieden een oase van rust waar je even kunt ontsnappen aan de drukte. Of het nu is om te mediteren, te bidden of om gewoon even tot jezelf te komen.

Sta niet stil

Ruimte voor ontwikkeling en de mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op je loopbaan: dat vinden we belangrijk. Wat je wens ook is, in overleg is veel mogelijk binnen NS. Financiële ondersteuning voor opleidingen, trainingen en cursussen gaat bijvoorbeeld in samenspraak met je manager. Natuurlijk denken we graag met je mee en geven we je, zo nodig, advies. Naast het volgen van trainingen en cursussen, hebben we collega’s beschikbaar die naast hun reguliere werk jou kunnen coachen en begeleiden in jouw groei en ontwikkeling.

VGL cao

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.