Update 2 april 2024: We hebben de mogelijkheid om aan te melden gepauzeerd. Wegens het beperkt aantal plekken verwerken we eerst de aanmeldingen die binnengekomen zijn. Als we plekken overhouden, gaat de aanmelding weer open.  Stuur een mailtje naar [email protected] als je interesse hebt om op de wachtlijst te staan. Dan sturen we je een bericht wanneer er een plekje vrijkomt.
Benieuwd hoe het is om te werken als medewerker Tickets & Service op Amsterdam? Kom dan een ochtend meelopen op vrijdag 5 april 2024! 

Een fijne reisbeleving begint bij onze Servicemedewerkers. Zij zijn hét gezicht op onze stations en helpen alle reizigers op pad. Van ticketverkoop tot het beantwoorden van hulpvragen! Tijdens de meeloopochtend krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan. Kom jij ontdekken of de functie wat voor je is?

  • Wat: Volg trainingen met Medewerkers Tickets & Service

  • Wanneer: vrijdag 5 april 2024 van 10.00 tot 13.00 uur 

  • Waar: Kantoor NS op Amsterdam Centraal Station (adres volgt na inschrijving)

Voor wie is deze meeloopochtend? 
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Amsterdam vandaan (met je eigen vervoer). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Medewerker Tickets & Service worden op Amsterdam Centraal? Dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het event?
We heten je graag van harte welkom op ons kantoor op Amsterdam Centraal Station. We beginnen de ochtend met een kop koffie en een welkomstpresentatie. Je krijgt een korte uitleg over de verantwoordelijkheden van medewerkers Tickets & Service. Ook ontvang je informatie over de arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces. 
Dan is het aan jullie! Alle deelnemers mogen twee trainingen volgen: 
  1. Elke dag is anders. Tijdens verschillende rollenspellen kom je erachter hoe medewerkers Tickets & Service continue verrast worden door bijzonder gesprekken en uitdagingen.
  2. Tijdens een kijkje achter de schermen krijg je te zien hoe de systemen eruit zien en hoe de kaartverkoop bij binnenland en internationaal er aan toe gaat.
  3. Kies voor een rondleiding over het station en krijg een goed beeld van de dynamische omgeving. Ervaar de drukte op het station en leer zo alle werkzaamheden kennen.
Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we terplekke jouw sollicitatie! 
Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.