Met een snelheid van 300 km/u bestuur jij geavanceerd materieel en zorg jij ervoor dat onze reizigers comfortabel en op tijd op hun bestemming in Brussel en/of Parijs aankomen. Uitdagend, want je hebt te maken met andere wet- en regelgeving en veiligheidssystemen. Jij bent verzekerd van een afwisselende, uitdagende baan met de mooiste uitzichten en het tofste kantoor, dat verveelt nooit!
Example alt text

Goed salaris en onregel- matigheidstoeslag

Example alt text

Bestuur geavanceerd materieel met 300 km/u

Example alt text

Elke dag de mooiste uitzichten

Machinist op topniveau

Geavanceerde treinen, een servicegerichte omgeving en de spoorwegveiligheidsregels, gebruiken en talen van verschillende landen. Ben jij klaar voor een nieuwe horizon als machinist Thalys/Eurostar? Naast 2 jaar ervaring als volledig bevoegd machinist (met een geldige vergunning) heb jij deze kwaliteiten:

Je bent verantwoordelijk

Als machinist Thalys/Eurostar heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de veiligheid en het comfort van de reizigers en het boordpersoneel. Daarbij is het belangrijk dat je punctueel bent: jij zorgt dat de hogesnelheidstrein op tijd vertrekt en aankomt, volgens de (veiligheids)regels in verschillende landen. Daarnaast kun je zelfstandig werken, bijvoorbeeld voor de dagelijkse controle, het gereedmaken en de aan- en afvoer naar het rangeerterrein.

Proactieve service

Jij staat als machinist aan het hoofd van Europa’s meest geliefde reiservaring met de Thalys en de Eurostar. Binnen Nederland of over de grens; jij kent de weg en staat klaar voor je passagiers. Jij neemt initiatief als aanspreekpunt op de perrons, voor, tijdens en ná de reis. In een klein en hecht team leid jij de weg naar Brussel voor reizigers op weg naar Frankrijk of Londen en weet jij het verschil te maken! 

Je wilt ervoor gaan!

Als machinist Thalys/Eurostar heb je te maken met geavanceerd materieel op hoge snelheid , spoorwegveiligheidsregels in verschillende landen en reizigers in diverse talen. Daarom volg je in 4 maanden tot een jaar tijd diverse uitdagende opleidingen. Ben jij gemotiveerd om de opleiding te volgen en zie jij jezelf mogelijk in de toekomst ook opleidingen volgen voor het traject Brussel-Parijs (Frans B1-niveau)? Dan horen we graag van jou!

Thalys machinisten

Ook machinist Thalys/Eurostar worden?

Vacature alert NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.