Dichtbij en tóch een buitenlands avontuur. Als trainmanager IC Brussel zorg jij voor een optimale service op de verbinding tussen Nederland en België. Van een veilige en nette trein tot aandacht voor onze reizigers. Vragen? Met jouw oog voor detail ben je ze vaak al voor!

Dit heb jij in huis

Als trainmanager IC Brussel heb jij veel verantwoordelijkheid. Jij zorgt voor een fijne en veilige reis, coördineert het personeel en bent het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten. Dankzij jou vertrekt de intercity op tijd naar Brussel. En met deze kwaliteiten gaat jou dat zeker lukken!
Trainmanager IC Brussel

Je werkt graag samen

Als trainmanager IC Brussel ben jij onderdeel van een hecht team. Op de trein werk je nauw samen met jouw collega-trainmanager. Voor, tijdens en na de reis staan jullie klaar voor onze reizigers. Afwisselend ben jij ook het aanspreekpunt voor de machinist en verantwoordelijk voor de omroepen in de trein. De trein veilig en op tijd laten rijden, dat doen we samen.

Servicegericht

Kijkt een reiziger onzeker naar het vertrekbord? Of zijn er vragen onderweg? Jij bent het visitekaartje en aanspreekpunt van de IC Brussel voor onze reizigers. Met een glimlach beantwoord je vragen en weet jij met jouw gastvrijheid van de reis naar Brussel een beleving te maken waar reizigers voor blijven kiezen.

Leergierig

Als trainmanager in de IC Brussel heb je te maken met Belgische spoorweg veiligheidsregels, geavanceerde treinen en spreek je met reizigers in diverse talen. Daarom is het belangrijk dat je leergierig bent. Passen al deze kwaliteiten helemaal bij jou? Dan stomen wij jou in 3 tot 6 maanden helemaal klaar met een betaalde opleiding.

Example alt text

Werk samen in een leuk en hecht team

Example alt text

Jouw service maakt van elke reis een beleving

Example alt text

Goed salaris en onregel- matigheidstoeslag

Trainmanager IC Brussel

Wil je weten hoe het is om trainmanager te zijn?

Trainmanager IC Brussel

Kom jij werken in een hecht team als trainmanager IC Brussel?

Vacature alert NS

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.