Dankzij jouw kennis kunnen reizigers 24 uur per dag gedetailleerde reisinformatie bekijken, is er wifi in de trein, zorg je voor de beste experience op onze website en maak je het mogelijk dat we on- en offline tickets verkopen.

Bijt je vast in één van onze projecten

Als developer bij NS werk je aan uitdagende projecten in een complexe IT-puzzel. Samen met je team ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor jullie (deel)applicatie. In sprints van twee weken werk je agile aan nieuwe oplossingen: hoe kan het nog beter? Daarbij spar je met de business en andere IT-professionals. We kunnen er van alles over vertellen, maar kijk vooral zelf in onze code. Kan jij het beter?
“De robot wordt de virtuele werknemer die het werk uit jouw handen gaat nemen. Denk aan het inboeken van verlof door dienstindelers, door dit proces te automatiseren scheelt dat 
al zo’n 40 uur per week!”

Mieke Duijf

RPA Developer

Waar ligt jouw interesse?

Ben jij onverslaanbaar in C#, dé persoon voor Docker in AWS of ga jij liever front-end aan de slag met React? Wat jouw expertise ook is, bij NS werk je in een team met enthousiaste developers aan de reis van morgen. We innoveren continu, in onze technologie en processen. Zo zetten we vol in op Continuous Delivery en DevOps, brainstormen we vernieuwende oplossingen met state of the art technologieën en krijg je alle ruimte om verder te groeien. Kies jouw project!

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke job alerts.