Benieuwd hoe het is om te werken als Medewerker Tickets & Service op Utrecht Centraal Station? Schrijf je in voor de Trainingsochtend op 23 augustus en ervaar het zelf!
Een fijne reisbeleving begint bij onze Servicemedewerkers. Zij zijn hét gezicht op onze stations en helpen reizigers op pad. Van ticketverkoop tot het beantwoorden van allerlei vragen. Tijdens de Trainingsochtend krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan. Kom jij ontdekken of de functie wat voor je is?
  • Wat: Volg trainingen met Medewerkers Tickets & Service

  • Wanneer: vrijdag 23 augustus 2024 van 10.00 tot 13.00 uur 

  • Waar: Kantoor NS vlakbij Utrecht Centraal (adres volgt na inschrijving)

Voor wie is deze Trainingsochtend?
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Utrecht vandaan (met de trein & met eigen vervoer). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Medewerker Tickets & Service worden op Utrecht Centraal? Dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het event?
We heten je graag van harte welkom op ons kantoor vlakbij Utrecht CS. We beginnen de ochtend met een kop koffie en een welkomstpresentatie. Je krijgt uitleg over de verantwoordelijkheden van een Servicemedewerker. Ook ontvang je informatie over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces. 
Dan is het aan jullie! Alle deelnemers volgen twee trainingen:
  1. Elke dag is anders. Tijdens verschillende rollenspellen kom je erachter hoe medewerkers Tickets & Service steeds verrast worden door bijzonder gesprekken en uitdagingen op het perron.
  2. In een nagebootste Tickets & Service winkel leer je over de werkzaamheden die onze collega's in een Servicewinkel uitvoeren.
Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we terplekke jouw sollicitatie! 
Interesse in het werk? Bekijk vast de vacature Medewerker Tickets & Service Utrecht
Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.